Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Μια επιταγή με το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ δώρισε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη Σάντα Μαρία Πάρου στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, προχωρά στην ίδρυση «Μητρώου Εθελοντών», υπό την εποπτεία του Κέντρου Κοινότητας και του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας, Παιδείας και Πολιτισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 16/10/2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 15:58

7ο Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη

H live μετάδοση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που έχει ως μόνιμη έδρα τη Σαντορίνη, έστειλε σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο, συγκλονιστικές εικόνες και ανέδειξε την αξεπέραστη ομορφιά του Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την 11-10-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 35 και 37 ετών, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, και ο αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς προσεκλήθη και παρευρέθη στις Βρυξέλλες, προκειμένου να μιλήσει σχετικά με το παγκόσμιο τουριστικό φαινόμενο της Μυκόνου, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Πόλεων και Περιφερειών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Την εποχή του “περίπου”, έχουμε όλοι χρέος να την καταστήσουμε παρελθόν» τονίζει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου σε επιστολή του προς τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, όπου τονίζει την ισχύουσα αβασάνιστη και υπεραπλουστευμένη αποτύπωση της γεωγραφικής κατανομής των δημοσίων εσόδων, που οδηγεί στην καταγραφή ανακριβών στοιχείων και στην εξαγωγή λανθασμένων συμπερασμάτων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από σήμερα ξεκινά η κατάθεση των αιτήσεων για τους 50.000 έως 60.000 δικαιούχους του εποχικού επιδόματος του ΟΑΕΔ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos