Ο Α.Ο.Πάρου στη δύναμη του ΣΕΓΑΣ - Nέο μέλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων

17 Μαϊος 2015 20:54

Ένα νέο σωματείο, ο Α.Ο.Πάρου αποτελεί το νέο μέλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων από τον Απρίλιο του 2015.

Η δημιουργία τμήματος στίβου είχε ξεκινήσει από τον πρόεδρο του σωματείου κ. Κώστα Τσαντάνη πριν από λίγο καιρό αλλά πήρε σάρκα και οστά όταν βρέθηκε στην Πάρο η γυμνάστρια και παλιά πρωταθλήτρια των σπριντ Μαρία Τσουκνίδα η οποία ανέλαβε την εκγύμναση των αθλητών.
Η παρουσίαση των kids athletics τον Νοέμβριο στο Δημοτικό Στάδιο της Πάρου έγινε η αφορμή πλήθος παιδιών να πυκνώσουν το νέο τμήμα και να ωθήσουν πιο γρήγορα τις διαδικασίες δημιουργίας του στίβου στην Πάρο. Στην προσπάθεια αυτή στάθηκε αρωγός ο Δήμαρχος του νησιού κ. Μάρκος Κωβαίος.

Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Ο σύλλογος πήρε μέρος σε όλα τα διασυλλογικά πρωταθλήματα των κυκλάδων και ήδη αρκετοί αθλητές του έδειξαν το ταλέντο τους πετυχαίνοντας καλές επιδόσεις και διακρίσεις στα ατομικά τους αγωνίσματα. Μάλιστα κάποιοι εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους και στα πανελλήνια πρωταθλήματα της κατηγορίας τους.
Με τον Α.Ο.Πάρου το νησί επιστρέφει στον στιβικό χάρτη της Ελλάδος, καθώς μέχρι πριν λίγα χρόνια ο κλασικός αθλητισμός λειτουργούσε στο νησί μέσω του ΓΑΣΠάρου ο οποίος όμως στην πορεία αδρανοποιήθηκε και διαγράφηκε από τα μητρώα του ΣΕΓΑΣ.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos