4η η Μαρία Νάζου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

15 Ιουλίου 2015 12:22

Με την εξαιρετική 4η θέση στα 80 μέτρα της Μαρίας Νάζου επέστρεψε η ομάδα των Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α΄ από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Πρόκειται για την υψηλότερη διάκριση που έχει πετύχει ποτέ αθλητής του ΑΟΜυκόνου στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα από την ίδρυση του τμήματος στίβου το 2009 μέχρι σήμερα.


Η Μαρία αγωνίστηκε στη β΄ τελική σειρά σημείωσε 10.78 με αρνητικό άνεμο (-1,80) και κατέκτησε την πρώτη θέση στη σειρά της. Το πρωί, στους προκριματικούς είχε σημειώσει 10.55 το οποίο αποτελεί ατομικό της ρεκόρ και φυσικά νέο ρεκόρ συλλόγου. Η αθλήτρια θα αγωνίζεται και το 2016 στην ίδια κατηγορία και επομένως οι στόχοι θα είναι υψηλότεροι. Οι αγώνες πλέον για τη Μαρία θα είναι συχνότεροι στον ανοιχτό και στον κλειστό στίβο ώστε η αθλήτρια να αποκτήσει μεγαλύτερη πείρα μέσα από τον συναγωνισμό της με τις κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίας της.
Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Σοφιλένα Πελτετζή η οποία επίσης έλαβε μέρος στα 80 μέτρα και σημείωσε αξιόλογο ατομικό ρεκόρ με 10.94. Μάλιστα στην κούρσα της έδειξε πολλή ισχυρή στα πρώτα 60 μέτρα καθώς προπορευόταν με διαφορά.
Νέα ρεκόρ συλλόγου σημείωσαν οι δύο παμπαίδες της αποστολής μας. Ο Νίκος Λυκούρης αγωνίστηκε στα 300 μέτρα με εμπόδια στην πρώτη του κούρσα στην απόσταση, και πέτυχε επίδοση 47.39 καταλαμβάνοντας την 13η θέση ανάμεσα σε 16 αθλητές.
Ο Μάνος Κωνσταντάρας επιβεβαίωσε την εντυπωσιακή του πρόοδο σημειώνοντας 3.07.48 και κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ συλλόγου (3.07.60) που κατείχε ο ίδιος από την τρέχουσα χρονιά από το διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων. Πλέον ο Μάνος αρχίζει να φλερτάρει το φράγμα των 3 λεπτών επίδοση που φιλοδοξεί να πετύχει το 2016.
Η ακοντίστρια μας Ιωάννα Μάλη δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, η καλύτερη της βολή περιορίστηκε στα 22.45 και κατέλαβε την 10η θέση στο αγώνισμα.
Για το επόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας, το 2016 οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ υψηλότεροι καθώς οι αθλητές μας που πήραν φέτος μέρος θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν και του χρόνου και καθώς θα είναι ένα χρόνο μεγαλύτεροι και ωριμότεροι μπορούν να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα. Σε αυτούς θα προστεθεί και η ισχυρή και πολυπληθής φουρνιά των αθλητών του 2002, δηλαδή άλλων ο Μιχάλης Καραγιάννης, ο Λευτέρης Μάτζαρης, ο Κριστιάν Ντούλα, ο Μάνος Καβαλιέρος, η Κατερίνα Χανιώτη, η Ευγενία Χανιώτη, η Μαρίνα Ζουγανέλη, ο Βλαντιμίρ Ναουμένκο και άλλοι αθλητές οι οποίοι αναμένεται να χαρίσουν στο σύλλογο διακρίσεις τόσο στα ατομικά τους αγωνίσματα όσο και στις σκυταλοδρομίες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos