Ευχαριστήριο αθλητικού ποδηλατικού ομίλου Πάρου

09 Μαρτίου 2016 10:22

Ο Αθλητικός Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου μαζί με τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου διοργάνωσαν για πρώτη φορά αγώνα ορεινής ποδηλασίας στη Παροικία . Στον αγώνα πήραν μέρος 57 ποδηλάτες που παρά τη δυσκολία του, απόλαυσαν μια πολύ όμορφη διαδρομή μέσα από χωματόδρομους - στενά μονοπάτια αλλά και διέλευση δίπλα στη θάλασσα. Θα θέλαμε να ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν και ειδικά όσοι ήρθαν από Νάξο, Μύκονο και Αθήνα και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που μας βοήθησαν στη διοργάνωση του αγώνα.


Επίσης ευχαριστούμε τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου για την φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του και ιδιαίτερα τα κορίτσια της Γραμματείας για την άψογη δουλειά που έκαναν. Ευχαριστούμε τον Δήμο Πάρου ,τη ΚΔΕΠΑΠ , τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος και του Λιμεναρχείου Πάρου , την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ,τον Σύλλογο Καμαρών ,και τους Περιπατητές Πάρου για τη συνδρομή τους στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Πάρου κ. ΚΩΒΑΙΟ Μάρκο, την Αντιδήμαρχο Πάρου κ. ΣΑΡΡΗ ΠΑΠΑΚΥΡΙΛΛΟΥ Θεοδώρα, τον Πρόεδρο ΚΔΕΠΑΠ κ. ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο ,τον Πρόεδρο αθλητική επιτροπής κ. ΜΠΟΝΗ Στυλιανό και τον Πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Παροικίας κ. ΙΟΡΔΑΝΗ Παναγιώτη που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης που για άλλη μια φορά στήριξαν την εκδήλωσή μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΑΚΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                  ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos