Αγώνες στη μνήμη του Κείου δρομέα Ανδρέα Παούρη, στα μαγικά τοπία της Κέας!

10 Μαϊος 2016 18:52

Ο Δήμος Κέας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κέας, συνδιοργανώνουν φέτος για 2η χρονιά τους ιδιαίτερα επιτυχημένους αγώνες δρόμου με τη ονομασία KEA RUN την Κυριακή 22 Μαΐου. Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

Οι αγώνες γίνονται στη μνήμη του Κείου δρομέα Ανδρέα Παούρη. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του νησιού και η κοινωνική προσφορά καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη του Κέντρου Υγείας του νησιού.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 22 Μαΐου 2016
Σημείο εκκίνησης - τερματισμού: Κορησσία
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.
Απόσταση αγώνα: 10 χλμ.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 1 ώρ και 40 λεπτά. Πέραν του χρόνου αυτού θα κινούνται στη διαδρομή με δική τους ευθύνη.
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.
Έπαθλα - Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και ειδικά σχεδιασμένο μετάλλιο. Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Τα έπαθλα των νικητών είναι δωρεά της οικογένειας Παούρη.

Σταθμοί τροφοδοσίας: Ανά 2,5 χλμ. θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας με νερό, ενεργειακά ποτά, σφουγγάρια κλπ.
Περιγραφή διαδρομής: : Εκκίνηση από το parking στην Κορρησία με κατεύθυνση προς τον Οτζιά. Αναστροφή λίγο πριν την παραλία του Οτζιά και επιστροφή στην Κορησσία από τον ίδιο δρόμο.
Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ

Αγώνας για όλους 5 χλμ.
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 22 Μαΐου 2016
Σημείο εκκίνησης - τερματισμού: Κορησσία
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.
Απόσταση αγώνα: 5 χλμ.
Χρονικό όριο αγώνα: 1 ώρα

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής αθλούμενοι κάθε ηλικίας άνω των 14 ετών (με τη συγκατάθεση των γονιών τους όσοι είναι κάτω των 18), οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.
Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο. Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Τα έπαθλα των νικητών είναι δωρεά της οικογένειας Παούρη.
Σταθμοί τροφοδοσίας: Στα 2,5 χλμ. θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας με νερό καθώς και στον τερματισμό.
Περιγραφή διαδρομής: Εκκίνηση από το parking στην Κορησσία με κατεύθυνση προς το Βουρκάρι αναστροφή και επιστροφή στην Κορησσία.
Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ

Αγώνας 600 μ. για παιδιά
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 22 Μαΐου 2016
Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Κορησσία
Ώρα εκκίνησης: 12:00 π.μ.
Απόσταση αγώνα: 600μ.

Δικαίωμα συμμετοχής: Θα πρέπει να υπάρχει γραπτή δήλωση του γονέα για τη συμμετοχή στον αγώνα.
Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.Θα βραβευθούν τα τρία πρώτα αγόρια και τα τρία πρώτα κορίτσια της γενικής κατάταξης. Τα έπαθλα των νικητών είναι δωρεά της οικογένειας Παούρη.

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos