Με πέντε άντρες και πέντε γυναίκες ο ΑΟΜυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

15 Ιουνίου 2016 12:04

Με όλα τα αστέρια του κατεβαίνει ο ΑΟΜυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου το οποίο διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα.


Ο πανελληνιονίκης πριν από λίγες ημέρες στα 10.000 μέτρα Χρήστος Καλλίας θα αγωνιστεί στα 5.000 μέτρα με στόχο ένα νέο ατομικό ρεκόρ και την πρόκριση του στους βαλκανικούς αγώνες στίβου. Ο τρεις φορές νικητής στα 3.000 στηπλ Γιώργος Μίνο θα αγωνιστεί στα στηπλ με στόχο μια επίδοση κάτω από τα εννιά λεπτά, ενώ από τη νέα σεζόν θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο μαραθώνιο δρόμο. Στο ίδιο αγώνισμα, στα στηπλ η αναγεννημένη φέτος Μαρία Παρδαλού θα επιδιώξει όχι απλώς τη νίκη αλλά και την πρόκριση της στους πανευρωπαϊκούς αγώνες του Αμστερνταμ.

Στα στηπλ υπάρχει μια ακόμη συμμετοχή του συλλόγου, του Ματθαίου Ματζιάρ ο οποίος επανέκαμψε από τον πρόσφατο τραυματισμό μου και έχει ως στόχο τη διάκριση του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων στα τέλη Ιουλίου.

Ο 43χρονος Χάρης Μόσχος μετέχει με τα χρώματα του ΑΟΜυκόνου για 6η φορά σε πανελλήνιους αγώνες και έχει ως στόχο την πρόκριση του στον τελικό της σφυροβολίας. Ο Χάρης κάθε χρόνο μετέχει με το σπαθί του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καθώς πάντα πιάνει το υψηλό όριο πρόκρισης.

Οι τρεις επταθλήτριες μας μετέχουν επίσης στους αγώνες, η Έμμη Ιωακειμίδου στον ακοντισμό, η Φραγκίσκα Αρμάου στα 400 μέτρα και η Μαίρη Παντερμαλή στη σφαιροβολία. Η Έμμη έχει ξεπεράσει τα 40 μέτρα στον ακοντισμό και ελπίζει σε πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος, ενώ η Φραγκίσκα θέλει μια επίδοση κοντά στα 60 δεύτερα στα 400 μέτρα που θα επιβεβαιώνει τη φετινή αγωνιστική της άνοδο. Η Μαίρη Παντερμαλή επιδιώκει μια καλή επίδοση στη σφαίρα που θα την φέρει στον μεγάλο τελικό.
Η Έμμη, η Φραγκίσκα, η Μαρία Παρδαλού με την προσθήκη της Καλλιόπης Συκινιώτη συγκροτούν τη σκυταλοδρομία 4 Χ 400 γυναικών η οποία μετέχει για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τέλος στους αγώνες συμμετέχει ο μαραθωνοδρόμος μας – Πατρινός στην καταγωγή – Κωνσταντίνος Κοκόλας ο οποίος θα αγωνιστεί στα 5.000 μέτρα. Για τον Κωνσταντίνο ήταν μια κακή αγωνιστικά χρονιά καθώς στη χειμερινή περίοδο συνάντησε πολλές δυσκολίες. Τώρα ανακάμπτει αργά αλλά σταθερά με στόχο τη συμμετοχή του στο μαραθώνιο της Αθήνας τον Νοέμβριο.

Από τους αγώνες θα απουσιάσει ο εξαιρετικός σπρίντερ μας Αμπντού Μοχάμεντ, καθώς ακόμα δεν έχει αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα, αν και έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos