Οι αγώνες με την επωνυμία Δήλεια 2016, προκηρύχτηκαν για 6η συνεχή χρονιά

05 Αυγούστου 2016 14:49

Οι αγώνες με την επωνυμία Δήλεια 2016, προκηρύχτηκαν για 6η συνεχή χρονιά από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και τον στίβο του Α.Ο.Μυκόνου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο του Κόρφου στη Μύκονο στις 15 Οκτωβρίου.


Αναμένεται για μια ακόμη φορά να αποτελέσουν πόλο έλξης για τους αθλητές και τις αθλήτριες ηλικίας από 9 μέχρι 15 ετών από τα σωματεία και τα νησιά των Κυκλάδων και από τα άλλα σωματεία της Ελλάδας.

Το 2015 οι συμμετοχές είχαν φτάσει τους 340 αθλητές, αριθμός που αναμένεται να ξεπεραστεί φέτος.
Για πρώτη φορά αναμένονται νέοι αθλητές και αθλήτριες από πρωτοεμφανιζόμενα νησιά στο στίβο όπως η Κύθνος, η Κέα και η Σίφνος. Σύμφωνα με την προκήρυξη στους αγώνες επιτρέπεται να λάβουν μέρος και κυκλαδίτες αθλητές και αθλήτριες που δεν ανήκουν σε σωματεία ως εκπρόσωποι των νησιών ή των σχολείων τους.

Μετά από δύο χρόνια θα επαναδιεξαχθεί η σφαιροβολία Αντρών με τη συμμετοχή 8 κορυφαίων Ελλήνων σφαιροβόλων μετά από παράκληση των αθλητών. Πρόκειται για ένα αγώνισμα επίδειξης όπου οι αθλητές ρίχνουν βολές με σφαίρες ποικίλου βάρους και νικητής αναδεικνύεται όποιος συγκεντρώσει το μεγαλύτερο άθροισμα από τις έξι βολές και όχι όποιος ρίξει μια βολή μακρύτερα.

Δηλώσεις συμμετοχής κατατίθενται στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ενώ πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 6944356695
Οι αγώνες γίνονται με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Μυκόνου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos