8ος γύρος Πάρου - Υπερμαραθώνιος αγώνας δρόμου

23 Ιανουαρίου 2017 18:06

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 διοργανώνεται ο 8ος “Γύρος Πάρου”.


Ο μη ανταγωνιστικός Υπερμαραθώνιος Αγώνας διοργανώνεται από τον Αθλητικό Όμιλο Πάρου (Α.Ο.Π.) με τη συνδιοργάνωση της Ευζωίας Wellness Activities, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Πάρου και της ΚΔΕΠΑΠ, με την υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων, φορέων, συλλόγων, επαγγελματιών καθώς και πολλών εθελοντών του νησιού. Για τον αγώνα έχει συσταθεί Οργανωτική Επιτροπή.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η Εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνουν στην Παροικία της Πάρου. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 17:00. ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Ο αγώνας διεξάγεται μέσω του Επαρχιακού περιφερειακού οδικού δικτύου του νησιού. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αθλητές είναι: Παροικία – Βουτάκος - Αλυκή – Αγκαιριά – Άσπρο Χωριό – Δρυός – Λογαράς – Πίσω Λιβάδι – Μάρπησσα – Πρόδρομος – Νάουσα – Καμάρες – Παροικία. Από τα 53 χλμ. του αγώνα τα 50 χλμ. είναι ασφαλτόδρομος και τα 3 χλμ. βατός χωματόδρομος.

ΟΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ – ΣΗΜΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ
Το χρονικό όριο τερματισμού του αγώνα ορίζεται στις 7 ώρες. Στη θέση/σταθμός Χειρόλακας (35 χλμ.) θα υπάρχει σημείο ελέγχου (κόφτης). Δεν θα επιτραπεί σε κανένα αθλητή να συνεχίσει τον αγώνα αν από το σημείο αυτό δεν έχει περάσει στις 21:30. Η διοργάνωση θα φροντίσει για τη μεταφορά των αθλητών που θα αποσυρθούν, στην Παροικία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos