Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017 - Psts.gr

Η κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου παραμένει βασική προτεραιότητα του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου και για τη νέα χρονιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι, από την Πέμπτη 5/1 (απόγευμα) ως και τη Δευτέρα 9/1, θα εκδηλωθούν Επικίνδυνα Καιρικά Φαινόμενα που θα επηρεάσουν τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες (έως τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 6/1),

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 9η Ιανουαρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 μμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθη 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθόσον σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Σύρου, για ληστεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψυχρή... εισβολή αναμένεται να χτυπήσει από την Πέμπτη τη χώρα, με τη Βόρεια Ελλάδα να μπαίνει στην «κατάψυξη» και χιόνια να αναμένονται ακόμη και σε αστικά κέντρα, μεταξύ των οποίων η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και η Λάρισα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, με αποκλειστικό αντικείμενο το Κυπριακό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόσες φορές δεν έχεις ευχαριστήσει το YouTube; Πόσες φορές δεν έχεις ευχαριστήσει και την google που από τη στιγμή που το αγόρασε, όχι μόνο δεν το έκανε χειρότερο όπως φοβόμασταν, αλλά ίσα ίσα το βελτίωνει συνέχεια;

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Για σκόπιμη απόπειρα διχασμού του έθνους με αφορμή την επίθεση στο νυχτερινό κέντρο «Ρέινα» έκανε λόγο ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Υπογράμμισε παράλληλα ότι το τουρκικό κράτος δεν αναμείχθηκε ποτέ στον τρόπο ζωής των ανθρώπων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία αμαξοστοιχία του προαστιακού εκτροχιάστηκε στον σταθμό του Μπρούκλιν, εν ώρα αιχμής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 100 άνθρωποι, οι περισσότεροι ελαφρά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos