×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι στο κλειστό της Σύρου…

03 Δεκεμβρίου 2013 17:56

Για το πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΚΚ τα σωματεία ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός και ΑΟ Άνδρου αναγκαστικά ταξίδεψαν στο νησί της Σύρου ώστε να δώσουν δυο αγώνες ένα το Σάββατο 30/11 και ένα τη Κυριακή 1/12 μιας και το κλειστό της Σύρου αποτελεί μια μέση λύση και για τα δυο σωματεία.

Ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός ήταν καλύτερος και κατάφερε να πάρει εύκολα τη νίκη και στα δυο παιχνίδια. Ένα μεγάλο μπράβο στην νεοφώτιστη  ομάδα της  Άνδρου, το προπονητή αλλά και τους παράγοντες της ομάδας  που κάτω από τόσες δύσκολες συνθήκες κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα δίνοντας όλα τους τα παιχνίδια εκτός έδρας  και για  άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο δύσκολο είναι για τα σωματεία που δεν έχουν κλειστό γυμναστήριο.

Η νησιωτικότητα του νομού μας επηρεάζει σε όλους τους τομείς έτσι και στον αθλητισμό παίζει μεγάλο ρόλο μιας και εξαρτιόμαστε από τα δρομολόγια των πλοίων αλλά και από τη διάθεση του  Αιόλου, έτσι τη Κυριακή άνοιξε τον ασκό του αφήνοντας ανέμους 9 μποφόρ με αποτέλεσμα να υπάρχει απαγορευτικό απόπλου  προκαλώντας μεγάλο πρόβλημα και στα δυο σωματεία. Άμεση ήταν η παρέμβαση του κυρίου Γρυπάρη και τον ευχαριστούμε πολύ.

Η ομάδα της Άνδρου αναχώρησε από Σύρο τη Δευτέρα το πρωί με το Ιθάκη και ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός τη Δευτέρα το βράδυ μετά από παρέκκλιση του δρομολογίου του Blue Star Naxos.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη περιφέρεια, τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Πουσσαίο, τον κύριο Γρυπάρη, τον κύριο Πετρόπουλο, τη Blue Star Ferries, την ΕΣΚΚ αλλά και όλους όσους βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η παρέκκλιση του απογευματινού δρομολογίου της BS από Πειραιά να γίνει μέσω Σύρου τη Δευτέρα 2/12/2013.

Σάββατο 30/11/2013

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ - ΑΜΕΣ ΜΑΡΗΣΣΑΙΚΟΣ 21-68

ΑΟ Άνδρου (Μουστάκας) Πέππα 6, Κοκκάκη, Καραμπάτσου 4, Πέτσα, Μακρή, Χαιντάρι, Χαντάι, Ντερβισάι 5, Χλιάπα 4, Ρωμανού, Καλογερά 2, Φαράντου.

ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός (Μουρογιάννης) Τσιγώνια Δ. 3, Τσιγώνια Χ., Δαμουλάκη 8, Αγούρου, Φραντζή 6, Καπούτσου 24, Τσιγώνια Μ. 11, Λαουράκη 16.

Δεκάλεπτα: 04-13/06-11/02-22/09-22.

Διαιτητής : Θεοδοσίου

Κυριακή 1/12/13

ΑΜΕΣ ΜΑΡΗΣΣΑΙΚΟΣ - ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ 68-25

ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός (Μουρογιάννης) Τσιγώνια Δ. , Τσιγώνια Χ., Δαμουλάκη 4, Αγούρου 4, Φραντζή 10, Καπούτσου 18, Τσιγώνια Μ. 12, Λαουράκη 20.

ΑΟ Άνδρου (Μουστάκας) Πέππα 6, Κοκκάκη, Καραμπάτσου 4, Πέτσα 2, Μακρή, Χαιντάρι 3, Χαντάι 4, Ντερβισάι 6, Χλιάπα , Ρωμανού, Καλογερά , Φαράντου.

Δεκάλεπτα : 14-08/19-04/14-08/21-05.

Διαιτητής : Γουτσίκας

Μαρία Περαντινού

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos