Δεν βρήκε αντίπαλο στο μπόι του

24 Νοεμβρίου 2014 15:12

Ένα πολύ όμορφο από πλευράς θεάματος παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δ. Βικέλας» για το εφηβικό πρωτάθλημα μπάσκετ Κυκλάδων μεταξύ του Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ και του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ, που βρήκε νικητή τον γηπεδούχο με το ευρύ 97-40.

Στο πρώτο 10λεπτο (σκορ 20-11) και οι δύο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, αλλά η ομάδα του Ανδρέα Μαύρου σαφώς πιο έμπειρη απέκτησε το πάνω «χέρι» με μία διαφορά 9 πόντων.

Στο δεύτερο 10λεπτο (σκορ 23-7) οι παίκτες του Αντώνη Βαρθαλίτη δεν βρήκαν «αντίδοτο» στην πιεστική σε όλο το γήπεδο άμυνα της ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ και υπέπεσαν σε αρκετά λάθη με αποτέλεσμα το σκορ να εκτοξευτεί στο 43-18 (σκορ ημιχρόνου).

Στο τρίτο 10λεπτο (σκορ 26-15) η ομάδα της ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ αύξησε κι άλλο την διαφορά εκμεταλλευόμενη κυρίως τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που «κατέβασε» ο Πατάπης, τα οποία και της έδωσαν την δυνατότητα δεύτερων και τρίτων επιθέσεων. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό 3λεπτο κυρίως με την άνοδο του Μαθιάσου.

Στο τέταρτο και τελευταίο 10λεπτο (σκορ 28-7) και οι δύο προπονητές έδωσαν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες από τον πάγκο και οι άμυνας «χαλάρωσαν».

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Πατάπης με 47 π. και 4 κοψίματα, ο οποίος έκανε την μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι, καθώς δεν υπήρχε αντίπαλος να τον «κοιτάξει» στα μάτια, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι συμπαίκτες του τροφοδοτώντας τον κατά κόρον, ενώ από τους φιλοξενούμενους σπουδαίο παιχνίδι έκανε ο Βασιλειάδης με 17 π. και τον ακολούθησαν ο Μαθιάσος με 10 π. και ο Ξένος με 4 π.

Η διαιτησία των Θεοδοσίου Δ. και Σαμοθράκη Άγγ. είχε ένα εύκολο απόγευμα.

Τα 10λεπτα: 20-11, 23-7, 26-15, 28-7.

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαύρος Ανδρ.): Αρμακόλλας Γ., Πολίτης Ευάγγ. 4 π., Τσιώλης Δ. 6 π., Αμανατίδης Μ. 10 π, Παλιτσάκης Θ. 1 π., Πατάπης Γ. (αρχ.) 47 π. - 4 κοψ., Σαβρακίδης Β. 7 π., Κρεατσούλας Αν. 4 π., Βλάμης Κ. 2 π., Μίμογλου Γ., Οικονομίδης Ιάσ. 6 π., Γούτσικας Π. 10 π.

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Βαρθαλίτης Αντ.): Φαρμάκης Κ., Κωστόπουλος Δ., Παχής Γ., Ανδρέου Ηλ., Ξένος Οδ. 4 π., Καπέλλας Ιωάν., Βασιλειάδης Εμμ. 17 π. - 2 κοψ., Μαθιάσος Λ. 10 π., Λειβαδίτης Αθ., Φωστέρης Δ. 5 π., Βιτάλης Ιωσ., Νικολακόπουλος Αρ. 4 π.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos