Θέλουν να κάνουν την «υπέρβαση»…

06 Δεκεμβρίου 2014 14:37

Σημαντικό παιχνίδι δίνουν αύριο Κυριακή στο «ιερό νησί» της Παναγιάς οι δύο μη – πρωταθλήτριες ομάδες Κυκλάδων, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ και ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ, στα πλαίσια του Παιδικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κυκλάδων με τον νικητή να αποκτά σημαντικό προβάδισμα για την συνέχεια.

Η μη – πρωταθλήτρια Κυκλάδων ομάδα του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της για την αυριανή αναμέτρηση και ο κόουτς Μιχάλης Μανανάς ανακοίνωσε την δωδεκαμελή αποστολή, που θα αγωνιστεί αύριο στο ανοιχτό Δημοτικό Γήπεδο «Νικ. Κορνάρος» με σκοπό μία καλή εμφάνιση και γιατί όχι κάτι καλύτερο. Στο παιδικό τμήμα των μη – πρωταθλητών Κυκλάδων υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, απόρροια των τελευταίων εμφανίσεων, που έχουν «ανεβάσει» το ηθικό και την αυτοπεποίθηση των παιχτών.

Ο κόουτς Μιχάλης Μανανάς αναγνωρίζοντας την προφανή δυσκολία και ιδιαιτερότητα της Κυριακάτικης εκτός έδρας συνάντησης έδειξε ιδιαίτερο βάρος στην ψυχολογική τόνωση των αθλητών και μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Αραβοσιτά «δούλεψαν» αρκετά στις τελευταίες προπονήσεις σε τεχνικά στοιχεία και στις αναμετρήσεις ένας εναντίον ενός.

Οι «κιτρινόμαυροι» μη – πρωταθλητές Κυκλάδων αναχωρούν αύριο το πρωί για το απέναντι φιλόξενο νησί της Τήνου και της αποστολής θα ηγηθεί ο ίδιος ο Πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Βαρθαλίτης. Κοντά στους αθλητές θα βρίσκεται και ο Αντιπρόεδρος Αντώνης Μάνης, όπως και μέλη του Δ.Σ., τιμώντας την σπουδαιότητα της αναμέτρησης και το φίλο σωματείο του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν ο κ. Πλυτάς Στ. και η κα Καλπακίδου Παν. στον «παρθενικό» της αγώνα στο «Νικ. Κορνάρος».

Στο παρακάτω link, που ετοίμασε το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ, μπορείτε να δείτε το promo της αυριανής αναμέτρησης:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos