Το πιο όμορφο «καλάθι» μπήκε στην είσοδο - Ένα καλάθι καρδιάς!

10 Μαρτίου 2015 01:38

Την Κυριακή το απόγευμα ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ και Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ αγωνίστηκαν για την τελευταία αγωνιστική του Α΄ Ομίλου του Εφηβικού Πρωταθλήματος Κυκλάδων στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δ. Βικέλας» σε έναν αγώνα δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, παιχνίδι όμως που χαρακτηρίστηκε από τους ιθύνοντες των δύο συλλόγων ως «Αγώνας για τη ΖΩΗ», μιας και το μήνυμά του βρισκόταν στην είσοδο του Γυμναστηρίου!



Εκεί, όπου τοποθετήθηκε ένα «καλάθι από καρδιάς» και δεκάδες ΑΝΘΡΩΠΟΙ είχαν την ευαισθησία να συνδράμουν για έναν ανώτερο σκοπό, για να γίνει πάλι «δυνατή» μια ανθρώπινη καρδιά!

 

 

Το ποσό που συγκεντρώθηκε ήδη από το πρωί της Δευτέρας κατατέθηκε στον λογαριασμό ενός συνανθρώπου μας, που υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Ας ευχηθούμε όλοι σύντομα να σταθεί και πάλι όρθιος και δίπλα στην οικογένειά του και μακάρι πάλι να τον δούμε εκεί, όπου μεγάλωσε και «ανήκει», στους αθλητικούς χώρους να καμαρώνει τα βλαστάρια του!

Στα αγωνιστικά του παραπάνω αγώνα, ο Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ από την αρχή επέβαλε τον δικό του ρυθμό και την δική του τακτική. Με πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο και «βάζοντας» συνεχώς την μπάλα μέσα στην ρακέτα, εκεί όπου υπερείχε σε ύψος και δύναμη, γρήγορα πήρε μεγάλη διαφορά στο σκορ και μετέτρεψε την αναμέτρηση σε παράσταση για έναν ρόλο. Η ομάδα του Ανδρέα Μαύρου είχε στις τάξεις της έναν εκπληκτικό Τσιώλη, ο οποίος από την μια πέτυχε 26 πόντους, από την άλλη δε «έτρεξε» την ομάδα και «μοίρασε» την μπάλα ιδανικά στους συμπαίκτες του, χαρακτηριζόμενος δικαίως ως ο πολυτιμότερος παίχτης της αναμέτρησης. Σε απόδοση τον ακολούθησε ο σέντερ Πατάπης, ο οποίος αναδείχθηκε κυρίαρχος στις δύο ρακέτες, ανανεώνοντας συνεχώς τα άστοχα σουτ των υπολοίπων συμπαικτών του με δεύτερες και τρίτες επιθέσεις και επίσης πετυχαίνοντας 31 πόντους και «μοιράζοντας» 4 τάπες.

Από την ομάδα του Αντώνη Βαρθαλίτη ουδείς «δικαίωσε» τις προσδοκίες της ομάδας. Ακόμη και ο ηγέτης του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ, ο Βασιλειάδης επωμίστηκε τον δύσκολο ρόλο του «κουβαλητή» της μπάλας και συνάμα και του κατ' εξοχήν εκτελεστή των σουτ και όντας από νωρίς άστοχος, κουράστηκε σωματικά και ψυχολογικά, γεγονός που είχε αντίκτυπο σε όλους τους συμπαίκτες του. Κανείς άλλος δεν «φάνηκε» να μπορεί να ανταπεξέλθει των δυσκολιών της αναμέτρησης, ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Η εικόνα μάλιστα, είναι ιδιαιτέρως ανησυχητική, λίγες μόνο ημέρες πριν το F-4 της Νάξου, στο οποίο θα συμμετέχει μετά από πολλά χρόνια το Εφηβικό Τμήμα του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ.

Η διαιτησία των Μαρουδιά Ιάκ. και Ρούσσου Στ. ως έπρεπε, «πέρασε» απαρατήρητη.

Τα 10λεπτα: 6-20, 11-24, 10-24, 4-20.

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Βαρθαλίτης Αντ.): Τάνταλος Απ., Λειβαδίτης Αθ., Κωστόπουλος Δ., Καπέλλας Ιωάν., Ξένος Οδ., Παχής Γ. 3 π., Βασιλειάδης Εμμ. (αρχ.) 16 π. - 1 κοψ., Μαθιάσος Λ. 4 π., Ξαγοράρης Ιωσ. 2 π., Φωστέρης Δ. 4 π., Βιτάλης Ιωσ. 2 π., Νικολακόπουλος Αρ.

Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Μαύρος Ανδρ.): Αρμακόλλας Γ. 1 π., Σαβρακίδης Β. 3 π., Τσιώλης Δ. 26 π., Αμανατίδης Μ. 12 π, Πατάπης Γ. (αρχ.) 31 π. - 4 κοψ., Βλάμης Κ., Μιμόγλου Γ. 4 π., Κρεατσούλας Αργ., Καραμολέγκος Μ., Παλαιτσάκης Θ., Οικονομίδης Ιάσ. 3 π., Γουτσίκας Π. 8 π.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos