Αποχαιρετισμός μιας γενιάς και το ξεκίνημα μιας νέας.

30 Απριλίου 2015 16:03

Σήμερα το απόγευμα στις 17:00 στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δημ. Βικέλας» το παιδικό τμήμα μπάσκετ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ υποδέχεται την ομάδα του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ ΤΗΝΟΥ σε έναν εξ αναβολής αγώνα του Α΄ Ομίλου κι ενώ το F-4 έχει ήδη διεξαχθεί εδώ κι ένα μήνα περίπου!

Παρ' όλα αυτά οι δύο προπονητές έχουν την ευκαιρία μιας αναμέτρησης, στην οποία ένα μεγάλο κομμάτι των αθλητών δίνουν τον τελευταίο τους αγώνα ως παίδες, αφού μεταπηδούν στο εφηβικό τμήμα, κι ακόμη ένα κομμάτι νεαρών «παίρνει» χρόνο συμμετοχής κι ενσωματώνεται σε αγωνιστικό τμήμα.

Στα πλαίσια αυτά ο κόουτς του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ Μιχάλης Μανανάς επέλεξε για την σημερινή αναμέτρηση του εξής δώδεκα αθλητές: Μανανά Χ., Μάνη Άγγ., Κολσούζογλου Κ., Καπέλλα Ιωάν., Ξένο Οδ., Παχή Γ., Πρίντεζη Π., Λειβαδίτη Αθ., Τάνταλο Απ., Φωστέρη Δ., Μαρινάκη Ν. και Νικολακόπουλο Αρ.

Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ καλούν σήμερα τους φίλους της ομάδας και του μπάσκετ στο «Δημ. Βικέλας» στις 17:00, για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων και να απολαύσουν ένα ευχάριστο δίωρο.

Παράλληλα, θα διατίθενται, για όσους θέλουν να προμηθευτούν, προσκλήσεις για την εκδήλωση της ομάδας του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ την Κυριακή στις 14:00 στην ταβέρνα «ΑΙΓΑΙΟ» στην Φάμπρικα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos