H πρώτη επίσημη εμφάνιση του πλοηγού Αντιπάρου

03 Οκτωβρίου 2016 16:47

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 02-10-2016 στο γήπεδο της Παροικίας Πάρου ο αγώνας της πρώτης αγωνιστική του Νότιου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Κ. μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Πάρου και Πλοηγού Αντιπάρου. Η ατμόσφαιρα παρέπεμπε πιο πολύ σε γιορτή παρά σε ανταγωνισμό, λόγο των πολύ φιλικών σχέσεων που διατηρούν οι δυο ομάδες.


Στα αγωνιστικά, ο Α.Ο. Πάρου σαφώς πιο έτοιμη ομάδα δεν δυσκολεύτηκε με ωραίο και γρήγορο μπάσκετ να επικρατήσει του βενιαμίν Πλοηγού. Οι παίκτες του Πλοηγού Αντιπάρου, με το άγχος και το τρακ της πρώτης εμφάνισης σε επίσημο παιχνίδι, να αποτυπώνεται εμφανέστατα στο πρόσωπο τους, προσπάθησαν και απέδειξαν ότι το μέλλον είναι όλο δικό τους.
Το πρώτο φύλλο αγώνα για τον Πλοηγού Αντιπάρου, είναι γεγονός. Η αρχή έγινε, καλή συνέχεια!

Α.Ο.ΠΑΡΟΥ 65
Μοστράτος Ν. 7 (1τριπ.), Αλιπράντης Ι. 6 (1τριπ.), Πολυχρονόπουλος 3, Αρκουλής Μ., Βιώνης Γ.,Κονδύλης Γ. 2, Ζωντανός Β. 18, Μυτηλιναίος Γ. 5 (1τριπ.), Λουκής Γ. ,Μπάλιος Β. 14, Βιώνης Κ. 10
ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ 33
Μαρινάτος Δ., φαρούπος Α., Πατέλης Δ., Παλαιολόγος Θ. ,Φαρούπος Χ. 11, Αθανασίου Χ., Τριαντάφυλλος Η. 3, Καλάργυρος Μ. 5, Σκιαδάς Χ. ,Παλαιολόγος Α. 12, Κοκάι Α. 2, Καστανιάς Α.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos