Η πρόοδός του εντυπωσιάζει

06 Νοεμβρίου 2009 00:00
Αν κάποιος μας έλεγε πριν 2-3 χρόνια ότι τα παιδιά-αθλητές του ομίλου μας θα έπαιρναν μέρος σε αγώνες ιστιοπλοΐας
με αθλητές από ομίλους όπως του Ολυμπιακού, της Βουλιαγμένης αλλά και των παλαιοτέρων ναυτικών ομίλων των γύρω νησιών, σίγουρα κάποιοι θα τον έπαιρναν στην πλάκα........Οι μόνοι τελικά που το πίστευαν και το πιστεύουν είναι τα παιδιά του ομίλου, ο άξιος προπονητής τους και οι γονείς-μέλη του όμίλου. Και βέβαια είναι και οι μόνοι που δικαιώνονται από την πορεία και τα αποτελέσματα του Ν.Ο.Α.

Δειλά-δειλά αρχίζουν να έρχονται τα πρώτα καλά αποτελέσματα και διακρίσεις. Ο  Ν.Ο.Α. συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες optimist & laser που έγιναν στο λιμάνι της Παροικιάς από 24-27/10, με την ονομασία <<κύπελλο  Δ. Βρακάς>> στη μνήμη του αειμνήστου κ. Βρακά που ήταν από τους ιδρυτές του Ν.Ο.Π.   

 Ο Ν.Ο.Α. συμμετείχε με 8 σκάφη optimist και ένα σκάφος laser. Όλα τα παιδιά τα πήγαν περίφημα και η αποστολή γύρισε στην Αντίπαρο με 2 κύπελλα. Η Άρτεμις Τριανταφύλλου ήταν  δεύτερη στα δεκάχρονα κορίτσια και ο Σπύρος Μπούμπας τρίτος στα δεκάχρονα αγόρια. Τους αγώνες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά και οι μικροί αθλητές του ομίλου. Η αγωνιστικότητα και το πείσμα των παιδιών ,μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια που αρχίσαμε πριν λίγα χρόνια.

Ελπίζουμε γρήγορα να υλοποιηθούν και οι υποσχέσεις της κοινοτικής αρχής, για παραχώρηση αγροτεμαχίου στην Ψαραλυκή και έτσι ο Όμιλος να αποκτήσει τις δικές του εγκαταστάσεις όπως όλοι οι όμιλοι των γύρω νησιών. Γνωρίζοντας ότι στο νησί μας δεν υπάρχουν και πολλές άλλες αθλητικές δραστηριότητες για τα παιδιά, πιστεύουμε ότι ο Ν.Ο.Α. αξίζει την βοήθεια όλων των φορέων  της Αντιπάρου.   

 Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι εφέτος ο Ν.Ο.Α. συμμετείχε .στη διασυλλογικό πρωτάθλημα στη Μύκονο, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Ιτέα, στο πανελλήνιο κύπελλο στο Φάληρο, στο περιφερειακό πρωτάθλημα στη Μήλο, και τέλος στο διασυλλογικό στη Πάρο. Όλες αυτές οι αποστολές έγιναν με συνδρομές μόνο των γονέων. Και βέβαια όλοι γνωρίζετε ότι οι εγκαταστάσεις μας, εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από ένα αλμυρίκι στην παραλία του Αι-Σπυρίδωνα(βοήθεια μας..........). Ας μην ξεχνάμε ότι το μέλλον αυτού του τόπου ,είναι τα παιδιά μας.  

 

    Σημ.  Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί τον Ν.Ο.Π. για την φιλοξενία των αθλητών και των γονέων του ομίλου μας.                                                              

Για το Δ.Σ.Ωλίαρος   Ωλίαρος

ο Πρόεδρος                                                               

  ΦΑΡΟΥΠΟΣ  ΤΑΣΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos