×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου: Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας

27 Μαρτίου 2013 01:20

Ο Ναυτικός Ομιλος Αντιπάρου ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες ,και κόντρα στο αρνητικό κλίμα της χώρας μας καταφέρνει και κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλους σχεδόν

τους επίσημους αγώνες της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου καθώς και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ιστιοπλοΐας που διοργανώνει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Με αποστολή 11 αθλητών συμμετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας σκαφών τύπου οptimist και laser νήσων Ν. Αιγαίου και Κρήτης που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Σύρου στο λιμάνι του Φοίνικα στις 22/03 – 24/03/2013.Η αποστολή μας ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη ( μετά την αποστολή της Πάρου ) Οι πολλαπλές εναλλαγές των ανέμων , ειδικά της πρώτης ημέρας των αγώνων δυσκόλεψαν τους μικρούς αθλητές μας . Στους αγώνες συμμετείχαν 14 συνολικά όμιλοι και 90 σκάφη και ο όμιλος μας κατάφερε να κερδίσει την δεύτερη θέση σtην κατηγορία αγοριών με τον ΦΑΡΟΥΠΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Ιωάννη και τρείς θέσεις για τους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική ομάδα που θα γίνουν στην Κατερίνη τον προσεχή Μάιο, με τους αθλητές:
{vsig}oliaros98{/vsig}

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ

ΦΑΡΟΥΠΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Ιωάννη και

ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 12 αθλητές της περιφέρειας Ν. Αιγαίου που θα συμμετέχουν στους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα optimist οι 8 αθλητές είναι από τα νησιά μας Πάρο ( 5 αθλητές ) και Αντίπαρο ( 3 αθλητές ).

Τα αποτελέσματα για τους αθλητές του Ν.Ο.Α. είναι:

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ 4η στα κορίτσια και 5η στη γενική

ΦΑΡΟΥΠΟΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 2ος στα αγόρια και 7ος στη γενική

ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 7ος στα αγόρια και 13ος στη γενική

ΦΑΡΟΥΠΟΣ Α. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 16ος στα αγόρια και 23ος στη γενική

ΚΑΛΑΡΓΥΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 19ος στα αγόρια και 29ος στη γενική

ΦΑΡΟΥΠΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 21ος στα αγόρια και 33ος στη γενική

ΑΠΟΚΟΤΟΣ ΝΙΚΟΣ 22ος στα αγόρια και 34ος στη γενική

ΦΑΡΟΥΠΟΥ ΜΑΡΙΑ 12η στα κορίτσια και 37η στη γενική

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 39ος στα αγόρια και 62ος στη γενική

ΚΟΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 44ος στα αγόρια και 68ος στη γενική.

Στην κατηγορία laser συμμετείχε ο Ζουμής Ιωάννης ( μεταγραφή από τον Ν.Ο.Π ) και κατέλαβε την 12η θέση στα αγόρια και 18η στην γενική κατάταξη.

Επίσης ο Ν.Ο.Αντιπάρου θα συμμετέχει και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σκαφών 420 με την αθλήτρια του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ σαν μεικτό πλήρωμα σε συνεργασία με αθλήτρια του Ν.Ο. Πάρου που θα γίνει στο Φαληρικό Δέλτα στις αρχές του Μαΐου.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον Ν.Ο. Σύρου για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων , την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου για την φιλοξενία των αθλητών, την BLUE – STAR και το πρακτορείο ERKYNA TRAVEL για τα εκπτωτικά εισιτήρια της αποστολής , την κοινοπραξία των ferry- boats Aντιπάρου για την δωρεάν μεταφορά όλων των αποστολών μας και τους αφανείς ήρωες της όλης προσπάθειας , οι οποίοι είναι οι γονείς των παιδιών του ομίλου και οι φίλοι που μας βοηθούν οικονομικά που προτιμούν την ανωνυμία τους .

Ο επόμενος στόχος είναι η οργάνωση και διεξαγωγή διασυλλογικών αγώνων ιστιοπλοΐας στο νησί μας με την ευκαιρία των 10 χρόνων από την ίδρυση του ομίλου μας.

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γραμματέας

Φαρούπος Αναστάσιος                  Τριαντάφυλλος Ιωάννης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos