Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου 2010

12 Σεπτεμβρίου 2009 01:00
Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Μήλου από τις 4 έως τις 6
Σεπτεμβρίου 2009 στους αγώνες του Open Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νήσων Αιγαίου, κατηγορίας σκαφών Optimist και Laser 4.7 παίδων – κορασίδων στην πρώτη επίσημη διοργάνωση αγώνα με τόσες συμμετοχές στο νησί του.

 Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου, συμμετείχε με το “νέο αίμα” της κατηγορίας Optimist για να διεκδικήσουν οι αθλητές του τις τρεις και δυο θέσεις αγοριών και κοριτσιών αντίστοιχα, που οδηγούν στην πρόκριση για την Εθνική Ομάδα.

Την πρώτη θέση στην πρόκριση των κοριτσιών πήρε η Κατερίνα Γκόκα του Ν.Ο.Πάρου, την δεύτερη η Σοφία Βλάμη του Ν.Ο.Ανδρου ενώ την τρίτη της κατάταξης η Φιλίππα Γκόκα του Ν.Ο.Πάρου.

Στα αγόρια προκρίθηκαν οι : Πάνος Βρότσος του Ν.Ο.Πάρου,ο Βασίλης  Στεφανάκης και ο Μάρκος  Χρυσοφάκης του Ι.Ο.Ηρακλείου.

Από τους υπόλοιπους αθλητές μας πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Γιώργος Δαφερέρας (6ος), ο Νικόλαος Πιερτζοβάνης (10ος) και η Αικατερίνη Σκιαδά (15η).

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρόκριση για την συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα έχουν ήδη εξασφαλίσει οι αθλητές μας :Θοδωρής  Τσουκάρης, Φίλιππος Μαθιέλλης ,Βενετία Θεοχαρίδη, Νικόλαος  Σκιαδάς και Νικόλαος Πατέλης στην κατηγορία Optimist, και οι αθλήτριες Βαλεντίνα Σκούρτη και Σταυρούλα Θεοχάρη στην κατηγορία  Laser 4.7.

Όλοι οι πιο πάνω αθλητές, προκρίθηκαν λόγω της επιτυχημένης παρουσίας τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Ιούνιο, γεγονός που τους επέτρεψε να μην συμμετάσχουν στο περιφερειακό πρωτάθλημα, δίνοντας έτσι χώρο σε άλλους αθλητές να διεκδικήσουν  μετάλλια.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Π. ευχαριστεί τον Ν.Ο.Μήλου για την άψογη φιλοξενία του εντός και εκτός θαλάσσης. 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos