Ο ΝΟΠ ανεβάζει τον πήχη

09 Ιουνίου 2013 17:39

Με εφόδιο τις συνεχείς επιτυχίες των τελευταίων ετών, η διοίκηση του Ν.Ο.Π. σε συνεργασία με την ομάδα των προπονητών του αποφάσισε την είσοδο σε ολυμπιακή κατηγορία ιστιοπλοΐας ..

Συγκεκριμένα στη κατηγορία «49er» που είναι σκάφος με πλήρωμα δυο ατόμων.

«Ο ΝΟΠ έχει πετύχει πάρα πολλές διακρίσεις σε παγκόσμιο, ευρωπαϊκό, βαλκανικό και πανελλήνιο επίπεδο. Τα οκτώ τελευταία συνεχόμενα χρόνια αθλητές του είναι μέλη της εθνικής ομάδας κάτι που ελάχιστα 426621_231646723626631_923575267_nσωματεία της περιφέρειας το έχουν κατορθώσει», δήλωσε ο πρόεδρος κ. Λ. Πώλος. «Δημιουργώντας ίδια έσοδα όπως, και άλλοι όμιλοι της επικράτειας, έχουμε καταφέρει μετά από 21 χρόνια λειτουργίας να είμαστε ανάμεσα στα καλύτερα ναυταθλητικά σωματεία της χώρας και για το λόγο αυτό η ομοσπονδία αλλά και άλλοι όμιλοι μας εμπιστεύονται την διοργάνωση αγώνων διεθνούς και εθνικού επιπέδου και πάντα μας τιμούν με τις συμμετοχές τους σε αυτούς. Θεωρώ την είσοδο μας σε ολυμπιακή κατηγορία μεγάλο τόλμημα αλλά και φυσική συνέπεια των παραπάνω. Είναι ήδη επίτευγμα να έχουμε το εθνόσημο στο νησί μας άλλα θέλουμε να προσπαθήσουμε αυτό που φαντάζει όνειρο για κάθε αθλητή, τη συμμετοχή σε ολυμπιακούς αγώνες».

«Υπάρχει το υλικό και επιπλέον σημαντική ιστορία επιτυχιών στο Ν.Ο.Π.», δηλώνει ο προπονητής κ. Βασίλης Σωτηρίου. « Δεν είναι εύκολος στόχος αλλά η πορεία μας μέχρι τώρα μας δίνει το δικαίωμα να ανεβάσουμε τον πήχη και να προσπαθήσουμε. Το μέλλον είναι δικό μας. Με προσπάθεια και συνέπεια κάθε στόχος είναι εφικτός . Η διοίκηση του Ν.Ο.Π. έχει αποδείξει ότι μπορεί να θέτει στόχους και να τους επιτυγχάνει. Ο συγκεκριμένος όμως είναι στόχος που αφορά την Πάρο και γι αυτό χρειάζεται την υποστήριξη όλων».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos