Paros Skiff camp 29er & 49er 26-28 Οκτωβρίου

29 Οκτωβρίου 2013 18:09

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έγινε στην Πάρο camp για σκάφη Skiff .Η συμμετοχή των αθλητών ήταν σημαντική και έφτασε τους 28 και στις δύο κατηγορίες.

Βασικός προπονητής του τριημέρου ήταν ο Στέλιος Σωτηρίου, με μεγάλη εμπειρία σε πολλές κατηγορίες σκαφών και αυτό προσέλκυσε στο νησί μας Έλληνες αθλητές υψηλού επιπέδου που έχουν κατακτήσει πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Αθλητές με μικρότερη πείρα καθώς και αθλητές των νησιών μας συμμετείχαν στην κατηγορία 29, που είναι η κατηγορία προετοιμασίας για την ολυμπιακή κατηγορία 49er .

Για τους συγκεκριμένους έγινε και αγώνας με 10 κούρσες.

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή του ομίλου ήταν η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου, την οποία εκπροσώπησε στην απονομή ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Τζανακόπουλος.

Στόχος μας είναι, με βάση την επιτυχία αυτή από πλευράς συμμετοχών, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία να διοργανώσει το 2014 πανελλήνιο πρωτάθλημα για τα 29ers .

Απώτερος σκοπός μας είναι να καταστεί η Πάρος ιστιοπλοϊκό κέντρο για προπονήσεις ελληνικών και ευρωπαϊκών ομάδων, κυρίως για την περίοδο του χειμώνα. Υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για το νησί μας και θα βοηθήσει πολύ σε αυτό και το καινούργιο αεροδρόμιο που κατασκευάζεται.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos