Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κλάσης 470 Νέων - 1η Ημέρα

27 Ιουλίου 2015 15:15

Πρώτη μέρα αγώνων η 26/7 και δόθηκε η πρώτη πολυαναμενόμενη εκκίνηση λίγο μετά τη μία το μεσημέρι για το μοναδινό στόλο νεανίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κλάσης 470 Νέων.

Ακολούθησε η εκκίνηση του πρώτου στόλου νέων, στην οποία δόθηκε αναβολή λόγω αλλαγής διεύθυνσης του ανέμου. Μετά τις διορθώσεις τις επιτροπής η εκκίνηση του κίτρινου στόλου νέων δόθηκε και ακολούθησε η επόμενη του μπλε στόλου των νέων. Οι νεανίδες έτρεξαν δύο αγώνες, ενώ στους στόλους νέων υπήρξαν τρεις για τον καθένα καθώς και γι αυτούς ήταν η πρώτη μέρα προκριματικών αγώνων.

Από ελληνικής πλευράς, ξεχώρισαν οι Κωνσταντίνος Καζατζής/ Γιάννης Δέλλιος, που βρίσκονται στην 25η θέση σε σύνολο 60 σκαφών. Στις γυναίκες, την καλύτερη επίδοση από ελληνικής πλευράς πραγματοποίησαν οι Κατερίνα Ταβουλάρη και Φωτεινή Κουτσούμπου, που φιγουράρουν στην 11η θέση της γενικής κατάταξης μεταξύ 42 πληρωμάτων μετά τις δυο πρώτες ιστιοδρομίες.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν αρκετά καλές με την ένταση του ανέμου να κυμαίνεται από 8 έως 10 κόμβους και η διεύθυνση από 275 έως 230 μοίρες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos