Στην Πάρο συνεχίζεται η δράση του HMRT 27-29/5!

25 Μαϊος 2016 16:25

Στην καρδιά των Κυκλάδων, το πανέμορφο νησί της Πάρου, θα είναι στραμμένα από τις 27 έως και τις 29 Μαΐου, τα βλέμματα των απανταχού φίλων της ιστιοπλοϊας, αφού στον κόλπο της Παροικιάς θα φιλοξενηθεί ο 2ος φετινός αγώνας του Hellenic Match Racing Tour.


Πιστό στη ναυταθλητική παράδοσή του, το νησί των Κυκλάδων, θα αποτελέσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πόλο έλξης των κορυφαίων Ελλήνων ιστιοπλόων, που υπόσχονται και φέτος μοναδικές συγκινήσεις σε όσους βρεθούν στην παραλία της Παροικιάς για να παρακολουθήσουν απο κοντά τους αγώνες.

Άρτι αφιχθείς από το Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου βρίσκεται μαζί με το πλήρωμά του, Παύλο Καγιαλή και προετοιμάζονται για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Παναγιώτης Μάντης και η ομάδα του Nespresso VMG, νικητές του πρώτου αγώνα της σειράς στη Βουλιαγμένη, έχουν ξεκάθαρο στόχο να διατηρήσουν την πρωτοκαθεδρία τους στο θεσμό και να κάνουν πιο εύκολο το έργο τους για το τελικό του Hellenic Match Racing Tour 2016, σημειώνοντας ακόμα μία νίκη στον αγώνα της Πάρου. Από την άλλη μεριά, η αγωνιστική άνοδος του Βαγγέλη Χειμώνα και της Rebuild Construction, έχει ανεβάσει το πήχη των προσδοκιών τους.

Στο πρώτο αγώνα στη Βουλιαγμένη, ο Χειμώνας και η ομάδα του, έφτασαν μια ανάσα από το να επικρατήσουν της Nespresso VMG στους τελικούς και μάλιστα προηγήθηκαν με 1-0 στις νίκες αλλά μια σειρά από ατυχίες, δεν τους επέτρεψε να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο εν τέλει από την ήττα με 2-1. Απο κοντά, και η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, περυσινή νικήτρια του αγώνα της Πάρου, που άφησε καλά δείγματα γραφής στο πρώτο φετινό αγώνα του HMRT, θα διεκδικήσει με αξιώσεις ένα καλό πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις. Σε κάθε περίπτωση, η αμφίρροπη και συνάμα συναρπαστική φύση των αγώνων Match Race, δίνει τη δυνατότητα σε καθεμιά απο τις οκτώ ομάδες του Hellenic Match Racing Tour, να διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους ημιτελικούς και κατ’ επέκταση στα μετάλλια, κάνοντας μια καλή εμφάνιση στην προκριματική φάση, οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

Ο Δήμος Πάρου, ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Blue Star Ferries, βρίσκονται και φέτος στο πλευρό του Hellenic Match Racing Tour και θα συμβάλλουν με την πολύτιμη αρωγή τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή του. Ταυτόχρονα, το Hellenic Match Racing Tour, με την προβολή του μέσω της εταιρείας παραγωγής, ICARUS Sailing Media, σε τηλεοπτικά δίκτυα από 130 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουρισμού του νησιού και την προβολή του σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos