Ναυτικός Όμιλος Πάρου: 17ο τουρνουά beach volley

10 Αυγούστου 2016 14:57

Από τις 4 μέχρι και τις 7 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου, στην παραλία Λειβάδια της Παροικιάς , το 17ο τουρνουά beach volley ανδρών και γυναικών.


Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ ( υπό το φως των προβολέων) 21 ανδρικές και 11 γυναικείες ομάδες πρόσφεραν θέαμα πολύ υψηλού επιπέδου και χάρισαν μοναδικές στιγμές στους θεατές των αγώνων. Αυτό ήταν αναμενόμενο γιατί και φέτος συμμετείχαν στο τουρνουά πολύ γνωστά ονόματα του beach volley, με συμμετοχές και διακρίσεις σε masters και διεθνή τουρνουά ( Κ. Ταμπουρατζής, Στ. Βλαχάκης, Ελ. Γεωργαντά, Κατ. Καπόλου κ.ά. ).
Την Κυριακή 7 Αυγούστου έγιναν οι ημιτελικοί και τελικοί αγώνες ανδρών και γυναικών που ήταν συναρπαστικοί και ανέδειξαν τους παρακάτω νικητές :
Τελικοί ανδρών
1η θέση: Ταμπουρατζής/Βλαχάκης
2η θέση : Καλαβρουζιώτης/Γεωργούλας
3η θέση : Μαύρος/Μωραίτης

Τελικοί γυναικών
1η θέση: Γεωργαντά /Καπόλου
2η θέση: Παυλοπούλου/Χαλεπάκη
3η θέση:Μπιτσοπούλου/Ζαχαράκη

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων έγιναν οι απονομές κυπέλλων, αναμνηστικών μεταλλίων και δώρων στους νικητές από την αντιδήμαρχο Πάρου κ. Δώρα Σαρρή – Παπακυρίλλου, τον αντιπρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Πάρου κ. Δαφερέρα Θέμη και από τον γραμματέα του Ομίλου κ. Ραγκούση Γιάννη και ακολούθησε πάρτι για όλους τους αγωνιζόμενους με μπουφέ και ποτά στο εντευκτήριο του Ομίλου.
Σε όλους τους αγωνιζόμενους δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα . Φέτος για πρώτη φορά υπήρχε απευθείας μετάδοση των αγώνων το Σάββατο και την Κυριακή από το απόγευμα μέσω livestreaming από το Antiparos tv , το οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την προβολή του τουρνουά.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για το θέαμα που πρόσφεραν και ιδιαίτερα τους αθλητές και τις αθλήτριες από την Αθήνα που ανέβασαν πολύ το επίπεδο του τουρνουά και μας χάρισαν μοναδικές στιγμές. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους Μαύρο Στάθη, Μωραίτη Βασίλη και Χαλεπάκη Γεωργία, που τα τελευταία χρόνια στηρίζουν ανελειπώς με την παρουσία τους τα τουρνουά μας καθώς και στον Κώστα Ταμπουρατζή (διεθνής με την εθνική ομάδα πετοσφαίρισης της Ελλάδας και Ομοσπονδιακός προπονητής των Εθνικών ομάδων Beach Volley Ελλάδος, Φινλανδίας και Κύπρου ), η παρουσία του οποίου έδωσε άλλη αίγλη και αναβάθμισε ακόμα περισσότερο το επίπεδο των αγώνων. Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν σε εξαιρετικό κλίμα, μέσα σε αθλητικά πλαίσια , ακολουθώντας την παράδοση που θέλει τα συγκεκριμένα τουρνουά όλα αυτά τα χρόνια να δημιουργούν μόνο φιλίες και να χαρίζουν σε όλους υπέροχες αναμνήσεις.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν εθελοντικά στη διεξαγωγή του τουρνουά, αφιερώνοντας πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους και ιδιαίτερα τον Σταύρο Βλαχάκη που ήταν παρών από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσφέροντας πάντοτε την πολύτιμη βοήθειά του με το χαμόγελο και την ευγένεια που τον χαρακτηρίζει καθώς και τους Λορέντζο Χαλκούση και Λουκιανό Μιχάλη, που τα τελευταία χρόνια αφιερώνουν πολύ προσωπικό χρόνο και βοηθούν σημαντικά με την εμπειρία τους στην διοργάνωση των τουρνουά.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το τριήμερο 12-14 Αυγούστου που θα πραγματοποιηθεί το μεικτό. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πολύ δυνατές ομάδες και το θέαμα αναμένεται συναρπαστικό !

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos