Ιούνιος 2015 - Psts.gr

Είναι φυσικό και εγώ, όπως άλλοι πολλοί συνέλληνες, να αφιερώσω τις τελευταίες τρεις μέρες αρκετό χρόνο μπροστά στην τηλεόραση. Όχι για να μάθω τι σημαίνει περιορισμός κίνησης κεφαλαίων και ποιες συνέπειες θα έχει στη ζωή μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα 420 Η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Πάρου αναχώρησε για τον Πειραιά προκειμένου να ολοκληρώσει την προετοιμασία της και στην συνέχεια να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκαφών τύπου«420».

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα της Πάρου στο λιμένα της Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ'' Ν.Π. 77, 43χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αθλητική Επιτροπή της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. σας καλεί στην προσεχή συγκέντρωση της μικτής ομάδας Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου που θα γίνει την Παρασκευή 03/07/2015 και ώρα 19:15 στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπαναχώρηση από το «όχι» στη χθεσινοβραδινή πρόταση Γιουνκερ εξετάζει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοιχτά, από αύριο Τετάρτη, 1η Ιουλίου και για τρεις συναπτές ημέρες, θα είναι περίπου 1.000 τραπεζικά καταστήματα σε όλη τη χώρα, για να εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους που δεν διαθέτουν κάρτες ανάληψης ή χρεωστικές κάρτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η προθεσμία για την επίτευξη μιας οριστικής συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν εκπνέει επισήμως σήμερα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο γενικός εισαγγελέας της Αιγύπτου, Χισάμ Μπαρακάτ, υπέκυψε χθες στα τραύματά του σε νοσοκομείο του Καΐρου, όπου είχε μεταφερθεί με εσωτερική αιμορραγία μετά τη βομβιστική επίθεση που δέχθηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη 01 Ιουλίου σας καλούμε σε ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΟΙΚΙΑ , Πλατεία Μαντώς στις 7:30 μμ. με Ομιλητή τον Βουλευτή Κυκλάδων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην κατάλευκη σαν το μάρμαρό της, Πάρο, δεύτερο σταθμό του '21st Cyclades Regatta 2015' του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας βρίσκονται από εχθές, Κυριακή τα σκάφη του αγώνα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 37

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos