Με επεισόδια αμαυρώθηκε η γιορτή του ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες (Βίντεο)

27 Απριλίου 2015 13:57

Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου όπως κανονικά θα έπρεπε να είναι η διεξαγωγή του τελικού του πρωταθλήματος Κυκλάδων, αμαυρώθηκε τελικά από επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της Παροικίας Πάρου, την Κυριακή 26 Απριλίου.

Ενώ οι ποδοσφαιριστές εντός του αγωνιστικού χώρου επέδειξαν πάθος, δύναμη και κυρίως αθλητικό ήθος όπως αρμόζει σε έναν τελικό πρωταθλήματος, δυστυχώς, το ίδιο δεν συνέβη και στις κερκίδες.
Για μία ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες μιας αποκρουστικής εικόνας που περιελάμβανε οπαδούς να συμπλέκονται στις κερκίδες λίγο πριν την ολοκλήρωση και της παράτασης του τελικού του πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων Α.Ο Σύρου – Πανναξιακός.
Ο Διαιτητής προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα, πολύ σωστά πράττοντας, διέκοψε των αγώνα για λίγα λεπτά μέχρι να αποκατασταθεί η ηρεμία στο χώρο των κερκίδων.
Οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι αν μη τι άλλο, θα πρέπει να σκύψουν πάνω στο συγκεκριμένο πρόβλημα και να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να απομονώνουν την μικρή μερίδα εκείνων των οπαδών που εκτονώνονται στα γήπεδα, πριν είναι αργά και ζήσουμε ακόμα πιο δυσάρεστες καταστάσεις, γεγονός που απευχόμαστε όλοι μας.



Δείτε εδώ το βίντεο της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos