Παριανή πρωτιά στις εκλογές της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων

07 Ιουνίου 2015 22:37

Το Σάββατο 6 Ιουνίου, διενεργήθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης στη Σύρο, εκλογές, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων (Ε.Π.Σ. Κυκλάδων).

Ψήφισαν 21 μέλη, ένα ψηφοδέλτιο κρίθηκε άκυρο και νικητήριος αναδείχτηκε ο συνδυασμός «Ισχύς εν τη ενώσει» του κ. Ρ. Φρέρη ο οποίος επικράτησε με 11 ψήφους έναντι 9 του αντίπαλου συνδυασμού «Ώρα Ευθύνης» του κ. Καφτηράνη.





Πρώτος σε ψήφους σύμβουλος του νικητήριου συνδυασμού ήρθε ο συμπολίτης μας κ. Γ. Παρούσης με 10 σταυρούς.

Το νέο Δ.Σ. που θα απαρτίζεται από 6 συμβούλους της πλειοψηφίας και 3 του μειοψηφούντος συνδυασμού, αναλαμβάνει την ηγεσία της ένωσης για τέσσερα χρόνια και ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Γ. Σιγάλας παραδίδει πλέον τα ηνία της Ε.Π.Σ Κυκλάδων στον κ. Φρέρη με την ελπίδα ενός παραγωγικού έργου που θα αναβαθμίσει το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Οι συζητήσεις όμως και η ανταλλαγή απόψεων περί κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου δεν εξαντλήθηκαν στις εκλογές της Σύρου... Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, στο πλοίο της επιστροφής προς τα νησιά έχουν στηθεί πηγαδάκια συζητήσεων από τους παράγοντες του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.





 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos