Ολοκληρώθηκε η πρώτη δοκιμαστική φάση της δημιουργίας Μικτής Ομάδας Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου

23 Ιουλίου 2015 15:34

Με την πραγματοποίηση της τελευταίας προπόνησης την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 ολοκληρώσαμε την πρώτη δοκιμαστική φάση της δημιουργίας Μικτής Ομάδας Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου.

Η προσπάθεια μας αυτή ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2015 έχοντας ως κεντρική ιδέα την προώθηση της συνεργασίας με τους συλλόγους, την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των σωματείων και των νεαρών αθλητών τους, ώστε τα νέα παιδιά των ακαδημιών να γαλουχηθούν πάνω στις αρχές της ευγενούς άμιλλας και του «εύ αγωνίζεσθαι» που για μας αποτελούν το καλύτερο εχέγγυο για την σωστή διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών του νησιού μας.

Από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους ξεκίνησε το πρόγραμμα των δοκιμαστικών προπονήσεων των Ακαδημιών με τη συμμετοχή των σωματείων Α.Ο. Πάρου, ΑΜΕΣ Μαρπησσαΐκός και Π.Σ. Αγκαιριάς, το οποίο ολοκληρώθηκε μέσα στον μήνα Ιούλιο.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία και τη σημαντική τους συμβολή σε αυτή μας την προσπάθεια στους εκπροσώπους των συλλόγων κ. Κουτσονικολή, Τσαντάνη, Κρουσταλάκη και Τριανταφυλλάκο από τον Α.Ο. Πάρου, τους κ. Τσιγώνια, Φραντζή, Ρηγόπουλο και Πατέλη από τον ΑΜΕΣ Μαρπησσαΐκό και τους κ. Κουταλίδη, Παντελαίο και Στογιάνου από τον Π.Σ. Αγκαιριάς.

Επίσης ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. κ. Αθανάσιο Μαρινόπουλο που έχει αγκαλιάσει και στηρίζει ενεργά αυτή μας την προσπάθεια, τον κ. Πούλιο Γ.Γ. του ΠΣΑΠ, τον κ. Μοστράτο ενωσιακό προπονητή της ΕΠΣ Κυκλάδων και τον βετεράνο διεθνή ποδοσφαιριστή Στέλιο Γιαννακόπουλο για την παρουσία τους και την ομιλία που πραγματοποίησαν στους νεαρούς αθλητές κατά την τελευταία προπόνηση της περιόδου.

Τέλος ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών που διέθεσαν χρόνο βοηθώντας στις μετακινήσεις τους και βέβαια τους μικρούς αθλητές των Ακαδημιών για τη συμμετοχή τους και τον ενθουσιασμό τους.

Ανανεώνουμε το ραντεβού για τον προσεχή Σεπτέμβριο ώστε να εξετάσουμε εκ νέου την προοπτική της συνέχισης αλλά και τις δυνατότητες περαιτέρω βελτίωσης και ανάπτυξης της μικτής ομάδας Ακαδημιών ποδοσφαίρου Πάρου.

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos