Δημιουργία μίας ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας στην Πάρο

01 Αυγούστου 2015 15:43

Κατόπιν συζητήσεων και επαφών των εκπροσώπων των Δ.Σ. του Α.Ο. Πάρου και του Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα και στα πλαίσια της προσπάθειας δημιουργίας μιας ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας στην Πάρο, αποφασίσαμε για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2015-2016 την κοινή κάθοδο των ομάδων μας στο πρωτάθλημα Κυκλάδων υπό τη σκέπη του Α.Ο. Πάρου, ενώ παράλληλα θα προχωρούν οι διαδικασίες για την «μία» ομάδα με νέο καταστατικό και νέο όνομα.


Ελπίζουμε ότι η συνεργασία αυτή των σωματείων μας θα σας βρει όλους αρωγούς και σύμμαχους ώστε να πραγματοποιηθεί το όνειρο πολλών ετών για δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ανδρών στο νησί μας. Σχετικά με την ομάδα Νέων των δύο συλλόγων θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση μετά το ξεκίνημα της προετοιμασίας των ομάδων.
Προπονητής της ανδρικής ομάδας θα είναι ο Τριανταφυλλάκος Δημήτρης με βοηθό του τον Παπαδάκη Μιχάλη ενώ στην ομάδα Νέων προπονητές θα είναι ο Τριανταφυλλάκος Δημήτρης και ο Κορτιάνος Αντώνης.

Με τιμή,

Για τον Α.Ο. ΠΑΡΟΥ                           Για τον Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΗ ΜΑΡΙΑ                     ΣΙΦΝΑΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos