Διακοπή συνεργασίας ΑΟΠ - Νηρέα για κοινή ομάδα στο πρωτάθλημα

18 Μαρτίου 2016 12:11

Ο ΑΟΠ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι, κατόπιν σχετικής απόφασης που μας κοινοποίησαν οι συνάδελφοι του ΔΣ του συλλόγου ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ με επιστολή τους στις 11/3/16, διακόπτεται η συνεργασία που είχε αποφέρει την φετινή κάθοδο με μία κοινή ομάδα των δύο συλλόγων μας στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κυκλάδων.

Ο ΑΟΠ συνεχίζει κανονικά την προσπάθεια τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και σε όλα τα τμήματα αθλητισμού που αναπτύσσει.
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους του ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ για την έως τώρα συνεργασία.

Για την ενημέρωση των φιλάθλων της Πάρου παραθέτουμε τις σχετικές επιστολές των δύο σωματείων που αφορούν στο ζήτημα.

Εκ μέρους του Δ.Σ του Α.Ο.Πάρου

Η Πρόεδρος                          Η Γενική Γραμματέας

Μαρία Κουτσονικολή              Κυριακή Μπιζά


 


Παροικία Πάρου, 16/03/2016
Αρ. πρωτ. 54

Προς: Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑ
Αγαπητέ κε Πρόεδρε,

Το αίτημα που μας υποβάλατε με την υπ’ αρ. 63/11.03.2016 επιστολή σας, με φέρνει στη δυσάρεστη θέση να αποδεχτώ αναγκαστικά εκ μέρους του συλλόγου μας και μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου την 16η Μαρτίου 2016, την μονομερή απόφαση σας για διακοπή της συνεργασίας μας.

Η κοινή Παριανή ομάδα ποδοσφαίρου υπήρξε διαχρονική επιθυμία των ασχολούμενων με τον αθλητισμό στο νησί μας. Μια επιθυμία για την οποία τα μέλη του ΑΟΠ εργάστηκαν ολόψυχα και ακούραστα για να επιτευχθεί και να συνεχίσει να υπάρχει. Γι’ αυτό το θέμα άλλωστε έχουν υπάρξει όλα αυτά τα χρόνια πολλές συζητήσεις από όλους τους Αθλητικούς συλλόγους ενώ έχει ξαναγίνει τέτοια προσπάθεια από την μεριά σας όταν συνεργαστήκατε με την ομάδα του Μαρπησσαϊκού παλαιότερα.
Εκτιμώ ότι η επιθυμία αυτή θα συνεχίσει να αποτελεί ζητούμενο για τους φιλάθλους της Πάρου. Γι' αυτό θα ήταν χρήσιμη παρακαταθήκη για όσους το ξαναπροσπαθήσουν στο μέλλον, να μας φέρει σχέδιο των βημάτων προσέγγισης που είχε αναλάβει να προωθήσει και για τους δυο μας συλλόγους, προκειμένου να ωριμάσει η ιδέα της κοινής ομάδας, το μέλος της διοίκησης του ΝΗΡΕΑ κ. Σιφναίος Εμμανουήλ, όταν αποφασίζαμε από κοινού το εγχείρημα. Προτείνω λοιπόν στην προσεχή άμεση κοινή συνεδρίαση που επιθυμείτε, αυτό το σχέδιο να κατατεθεί στα πρακτικά της, μαζί με την εκκαθάριση των οικονομικών, τα οποία θα βρίσκονται στη διάθεσή σας με κάθε λεπτομέρεια όπως άλλωστε έχει γίνει όλες τις φόρες τις οποίες συνεδριάσαμε μέχρι τώρα.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία μέχρι εδώ, τα μισά της αγωνιστικής σεζόν.

Σας διαβεβαιώνουμε για τη συνέχιση των αγαστών σχέσεων των ομάδων μας για τις οποίες ο ΑΟΠ θα συνεχίσει να εργάζεται.

Με εκτίμηση
Εκ μέρους του Δ.Σ του Α.Ο. Πάρου

Η Πρόεδρος                                Η Γενική Γραμματέας

Μαρία Κουτσονικολή                   Κυριακή Μπιζά

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos