Ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Υποθέσεων της ΕΠΟ εξέδωσε ο συνδυασμός ''Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο''.

08 Μαϊος 2016 11:42

Καταλογίζει ευθύνες για τα όσα έγιναν στον Πρόεδρο κ. Φρέρη και τους λάθος χειρισμούς, ενώ υπόσχεται ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή του πρωταθλητή μας στα μπαράζ Ανόδου στη Γ΄Εθνική.


Μετά τη δυσάρεστη , αλλά αναμενόμενη για όποιον γνωρίζει , απόφαση της ΕΠΟ , η οποία ακολουθεί άλλες προηγούμενες με το ίδιο περιεχόμενο , όπου δεν αναγνωρίζεται η σύνθεση του ΔΣ και οι αποφάσεις των επιτροπών της ΕΠΣ Κυκλάδων , το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες μπαίνει σε περιπέτειες.
Φυσικά θα περίμενε κανείς από την πλευρά της ΕΠΣΚ και κυρίως από την «παρέα της πλατείας Μιαούλη» , όπως ο πρώην Αντιπρόεδρος Α΄ κ. Φουτάκογλου ονόμαζε , να βγει κάποιος να αναλάβει την ευθύνη και να ζητήσει ένα μεγάλο συγνώμη από τα Σωματεία και κυρίως από τον Πανθηραικό Α.Ο. που δίκαια αγωνιζόμενος εντός των αγωνιστικών χώρων στέφθηκε άξια πρωταθλητής.
Δυστυχώς όμως η απάντηση ήταν η συνηθισμένη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και το ψέμα .
Κύριοι σταματήστε επιτέλους την επένδυση , για επικοινωνιακούς λόγους , στο ψέμα!!! Κανένας απολύτως από το συνδυασμό μας δεν έκανε καμιά ένσταση ώστε να μην αγωνιστεί ο πρωταθλητής μας στα μπαράζ!!!
Αντίθετα πιέσαμε και πιέζουμε ώστε κανένα σωματείο μας να μην υποστεί οποιαδήποτε «βλάβη» , λόγω των λανθασμένων χειρισμών της ΕΠΣ.
Κύριοι σταματήστε να συμβουλεύεστε λάθος ανθρώπους . Προσπαθήστε έστω μια φορά να σκεφτείτε λογικά!!!
Είναι μεγάλο λάθος να «πληρώσει» τη δική σας ανικανότητα μια ιστορική ομάδα που κάποιοι άνθρωποι , αυτούς τους δύσκολους καιρούς , έβαλαν το χέρι βαθειά στην τσέπη και έφτιαξαν μια ομάδα κόσμημα για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.
Το φωνάζαμε μήνες τώρα ότι υπήρχε πρόβλημα. Σας το είπε προσωπικά ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΕΠΟ!!!
Εσείς μη θέλοντας να αποδεχτείτε το καταστατικό , που εσείς υπογράψατε και ακολουθώντας τις συμβουλές κάποιων ειδικών συμβούλων φτάσατε στο σημερινό αποτέλεσμα.
Είστε ο μοναδικός υπεύθυνος κ. Φρέρη για το ότι συμβαίνει σήμερα στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Το οδηγήσατε ηθελημένα ή όχι ( λόγω άγνοιας) στον πάτο. Μπράβο σας!!!!
Στο δια ταύτα.
Επειδή εμείς δεν επιθυμούμε με τίποτα να πληρώσει ένα Σωματείο τη δική σας ανικανότητα σας καλούμε άμεσα :
1. Στην προκήρυξη των εκλογών με βάσει το καταστατικό μας , ώστε η ΕΠΣ Κυκλάδων να αποκτήσει νόμιμο ΔΣ , και
2. Στη συναινετική παρέμβαση στην ΕΠΟ , ώστε ο πρωταθλητής Κυκλάδων Πανθηραικός να συμμετέχει κανονικά στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική κατηγορία.

ΥΓ. Εμείς δεσμευόμαστε, ακόμα και αν εσείς συνεχίστε την ίδια τακτική, ότι θα δώσουμε τη δική μας μάχη για να δούμε τον πρωταθλητή μας να αγωνίζεται στα μπαράζ και είμαστε σίγουροι, πως θα τον καμαρώσουμε και στη Γ΄Εθνική!!!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Εκ του Συνδυασμού
“ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos