Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 - Psts.gr

ην 09-04-2016 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, δύο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα) ηλικίας 37 και 31 ετών γιατί κατείχαν κατά περίπτωση μικροποσότητες κάνναβης και ηρεμιστικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή. Oι ναρκωτικές ουσίες και ηρεμιστικά χάπια κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζει τις επαφές του στις ΗΠΑ, για την προώθηση των μεγάλων θεμάτων που απασχολούν τα νησιά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ: ΛΟΥIΖΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Σίφνου, σε μια προσπάθεια ανάδειξης και προβολής των ιδιαίτερων στοιχείων της πολιτιστικής μας παράδοσης, προσκάλεσε και αυτή τη χρονιά τους στιχουργούς να καταθέσουν τα κάλαντα που έγραψαν για μικρούς και μεγάλους, συλλόγους και εκκλησιαστικές επιτροπές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε αναλυτικά τα θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., έχει την ιδιαίτερη τιμή και χαρά, να φιλοξενήσει την Έκθεση σύγχρονης αγιογραφίας και ζωγραφικής, της αναγνωρισμένης εικαστικού Τίνας Μάσχα, με τίτλο: «Στο Πέρασμα Των Αιώνων», 22 Απριλίου - 11 Μαΐου 2016 στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών και σας προσκαλεί στην εκδήλωση των εγκαινίων, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Απριλίου και ώρα 20:00

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανέλαβε από την 1η Απριλίου τα καθήκοντά του ο νέος επιμελητής του Π.Π. Ιατρείου της Κέας ο κύριος Χαράλαμπος Χιωτάκης, ο οποίος μετατέθηκε μόνιμα και με αόριστο χρόνο θητείας στο νησί μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οριστική και ανώδυνη θεραπεία με λαπαροσκόπηση. Την τεχνική που υπόσχεται λιγότερο πόνο, μικρότερο κίνδυνο περιεγχειρητικών λοιμώξεων, γρηγορότερη αποκατάσταση και άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες !

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη συμμετοχή αθλητών από τον Πανναξιακό, τον Παμμηλιακό, τον Ναξιακό 2003, ο ΑΟΠάρου, ο Δήμος Πάρου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων φιλοξένησαν τον πρώτο αγώνα τριάθλου του Α΄ ομίλου το Σάββατο 9 Απριλίου στην Πάρο.
Οι αγώνες αφορούσαν την κατηγορία Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄, δηλαδή ηλικίες 12-13 ετών και στόχο έχουν την ανάπτυξη της πολυπλευρικότητας και όχι τόσο την επίδοση καθώς σε αυτή την ηλικία δεν επιδιώκεται η εξειδίκευση των μικρών αθλητών.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου, νιώθοντας για άλλη μια φορά την ανάγκη των μελών και των φίλων του να απλώσουν ένα χέρι βοηθείας σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και να σταθούν δίπλα τους στο δραματικό αγώνα τους για ζωή και αξιοπρέπεια, σας καλεί, ενόψει του Πάσχα, σε μια ελάχιστη εκδήλωση αλληλεγγύης με την προσφορά τροφίμων και ειδών ένδυσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos