Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Με ένα έργο του Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου το οποίο όπως προγραμματίζεται θα ολοκληρωθεί εντός ενός μήνα, αναμένεται να δοθεί τέλος στη «λίμνη» που δημιουργείται από τα νερά της βροχής στην περιοχή του καρνάγιου κοντά στο αρχαίο νεκροταφείο της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας – Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Αντώνη Παπαδεράκη είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεωργίου Λεονταρίτη υπεγράφη η με αρ. πρωτ. 1026/11-4-2016 (ΑΔΑ:Ω6ΧΨ7ΛΞ-Υ4Δ)τελική άδεια μηχανολογικής εγκατάστασης και έναρξης λειτουργίας της μονάδας αφαλάτωσης συνολικής δυναμικότητας 2000 κυβικών μέτρων νερού ανά ημέρα στην περιοχή Αμμουδαριά Αγίου Φωκά του Δήμου Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με συνέπεια και σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, συνεχίζουν απαρέγκλιτα, όπως κάθε χρόνο, την υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων και δράσεων καταπολέμησης κουνουπιών σε όλο το δήμο (Νάξος, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι και Δονούσα).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαράδεκτη χαρακτήρισε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, τη ρύθμιση που ενέταξε το Υπουργείο Παιδείας στο άρθρο 35 του νομοσχεδίου για την έρευνα, με την οποία οδηγούνται, ουσιαστικά, σε συγχώνευση ή κλείσιμο νηπιαγωγεία στις νησιωτικές, δυσπρόσιτες και παραμεθόριες περιοχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας συμμετέχει και φέτος στο Let's do it Greece καθαρίζοντας την ακτογραμμή Πίσω Λιβάδι - Δρυό. Θα γίνουν δύο ομάδες δράσης , η μία θα ξεκινήσει από το Πίσω Λιβάδι και η άλλη από το Δρυό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως ήδη γνωρίζετε, οι ασφαλιζόμενοι του ΟΑΕΕ στο νησί της Πάρου αλλά και της Αντιπάρου, ανήκουν στον ΟΑΕΕ της Νάξου, με αποτέλεσμα κάθε επιχειρηματίας να υποχρεούται να μετακινηθεί για μία απλή θεώρηση του βιβλιαρίου του.

Μέχρι πρότινος ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου για την διευκόλυνση των μελών του, εξυπηρετούσε τη διαδικασία αυτή σε συνεργασία με τον ΟΑΕΕ της Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο, η ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των τεσσάρων νέων δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία, ΕΠΑνΕΚ 2014-2020, σε απευθείας σύνδεση μέσω του συστήματος τηλεδιάσκεψης, με τα γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Τήνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνολικά 72 παράτυποι μετανάστες, 71 από το Πακιστάν και 1 από το Μπαγκλαντές, παραδόθηκαν σήμερα, 11 Απριλίου 2016, στις Τουρκικές αρχές, μέσω του Μεθοριακού Περάσματος των Κήπων του Έβρου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Διμερές Πρωτόκολλο Επανεισδοχής Ελλάδας-Τουρκίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα 384 ευρώ «έκλεισε» η Εθνική Σύνταξη, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, που υπογραμμίζει ότι καμιά επικουρική σύνταξη συνταξιούχου με μεσαία ή μικρά εισοδήματα δεν πρόκειται να μειωθεί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos