Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Η Παιδική σκηνή της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας παρουσιάζει στους μικρούς και στους μεγάλους του νησιού μας, το θεατροποιημένο λαϊκό κυκλαδίτικο παραμύθι «η Σελινοπουλημένη» το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου στις 7 μ.μ. στην Αίθουσα της Θεατρικής Ομάδας, στη Νάουσα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με πρόταση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συνήλθε σήμερα η Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής, για θέματα αλιευτικής πολιτικής
Μετά από πρόταση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και συγκεκριμένα του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη, συνεδρίασε σήμερα, Τετάρτη, η Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής με θέμα ημερήσιας διάταξης τα «Ζητήματα αλιευτικής πολιτικής».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άμεσα αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα των επαφών στον τουρισμό. 25 τουριστικοί πράκτορες από τις ΗΠΑ έρχονται στα τέλη Μαΐου
• Ιδανική η αμερικανική αγορά για την διάθεση των τοπικών προϊόντων
• Ισχυρός σύμμαχος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η ελληνική ομογένεια
• Ενημέρωση για τις πραγματικές διαστάσεις της προσφυγικής κρίσης που βιώνουν τα νησιά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τραγελαφικό έως άκρως επικίνδυνο το συμβάν που παρατηρήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Απριλίου σε ένα από τα κεντρικότερα και πλέον πολυσύχναστα σημεία της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 18η Απριλίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΕΛΜΕ ΠΑΡΟΥ –ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας για την διάταξη πρόσληψη αναπληρωτών και τις προωθούμενες αλλαγές στην τεχνική εκπαίδευση στον Κώστο σήμερα Τετάρτη 13/04 στις 17.00 στο Πολιτιστικό και Πνευματικό κέντρο Αγ. Αθανασίου όπου θα μιλήσει ο κ. Μουστάκας Γεώργιος Προϊστάμενος Διεύθυνσης της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. στα πλαίσια ημερίδας για το ΣΕΠ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης εκφράζει τα συγχαρητήριά του στη Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τις αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ για την πρόκρισή τους στον τελικό του FINAL 4 του Πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η διάταξη που το Υπουργείο Παιδείας προωθεί για τη θεσμοθέτηση προσωρινού συστήματος πρόσληψης αναπληρωτών καταδεικνύει ότι είναι συνειδητή πολιτική επιλογή να ενισχυθούν οι αντιδραστικές πολιτικές στην εκπαίδευση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε και κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα η πρόταση για την ένταξη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Interreg V-A Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020. Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό, διασυνοριακό πρόγραμμα που απαιτεί την δημιουργία Δικτύου συνεργασίας φορέων της Ελλάδας και της Κύπρου. Στο Δίκτυο συμμετέχουν:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας ακόμη κύκλος του θεατρικού εργαστηρίου του Αρχιλόχου ολοκληρώθηκε μετά από ένα χειμώνα πλούσιο και γεμάτο με δημιουργία, αλληλεπίδραση και αυτοσχεδιασμό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos