Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε,  πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την αντίδραση της κυβέρνησης προκαλούν τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, με συνέντευξή του στην Washington Post στην οποία, μεταξύ άλλων εκτιμά ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα διαλυθεί σύντομα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποχρεώνονται να υποβάλουν αναλυτικά στοιχεία με τα μέλη τους, ΑΦΜ και τραπεζικούς λογαριασμούς. Το ελληνικό κράτος θα υποδεικνύει πού θα δραστηριοποιούνται και με ποιον τρόπο. Αυστηρός έλεγχος για όλα τα κονδύλια που παίρνουν από Ελλάδα και ΕΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δόθηκε χθες στη δημοσιότητα η Έκθεση του Αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στο κεφαλαίο για την Ελλάδα, η έκθεση αναφέρεται στις δύο πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις τις οποίες χαρακτηρίζει ελεύθερες και δίκαιες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ είπε χθες ότι οι προσπάθειες εξεύρεσης λύσης για τους πρόσφυγες από εμπόλεμες χώρες της Μέσης Ανατολής και Νότιας Αφρικής απαιτούν «μεγαλύτερη, τολμηρότερη και ευρύτερη προσέγγιση».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos