Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, μεταφέρεται η κατασκευή του στο νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου 2014 - 2020

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρατείνονται τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης και δοκιμαστικής λειτουργίας των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων σε Πάτμο και Δονούσα. – Αποφάσεις του Περιφερειάρχη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Πάρου το τελευταίο διάστημα έχει προβεί σε ενέργειες αποκατάστασης του δικτύου ύδρευσης ή αποχέτευσης σε διάφορες περιοχές της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 14 Απριλίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.30΄ συνήλθε στα γραφεία του συλλόγου με την επωνυμία «ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ ΠΑΡΟΥ» στην Αγκαιρία της Πάρου μετά από πρόσκληση της πλειοψηφούσας συμβούλου Τζόγιας Χανιώτη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προήλθε από τις εκλογές της 10-04-2016 με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: «Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με το πρωτάθλημα συνθέτων της κατηγορίας παμπαίδων – παγκορασίδων Α΄ συνεχίζονται οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου των κυκλάδων αυτό το Σαββατοκύριακο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Παραλαβή του 1ου από τα 90 νέα ασθενοφόρα για την κάλυψη των αναγκών των Παραρτημάτων του ΕΚΑΒ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια πολλά υποσχόμενη ελληνική εταιρεία, με άριστη ποιότητα και διεθνή αναγνώριση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με την οποία εγκρίθηκε η επαναδημοπράτηση του έργου «Επισκευή – Συντήρηση Α΄ Ορόφου Κτιρίου Αγροκηπίου Παροικιάς Πάρου», η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου του έργου, με προϋπολογισμό μελέτης 20.000,00 ευρώ(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016, το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου συναντήθηκε με την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Κυκλάδων κα. Μαρκέλλα Παραμυθιώτου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 09:52

Πάρος: :«Πασχαλινή Στήριξη Αλληλεγγύης»

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας & Αλληλεγγύης» Δήμου Πάρου στα πλαίσια οργάνωσης και υλοποίησης δράσεων κοινωνικής μέριμνας ξεκινά με την συνεργασία των Συλλόγων Γυναικών Πάρου «Αρηίς», Μάρπησσας, Νάουσας, και του Π.Σ. Λευκών «Υρία», την προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών διατροφής και καθαριότητας με σκοπό τη διανομή τους σε ειδικές και ευάλωτες ομάδες του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos