Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Η έκθεση "Ελλάδος Γεύση" έφτασε στο τέλος της και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς που αγκαλιάσατε αυτή την πρώτη διοργάνωση, τόσο τα άτομα που εργάστηκαν για να γίνει αυτή η ιδέα πραγματικότητα, όσο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί οι Έλληνες εραστές βάζουν κάτω από το χαλί το πρόβλημα στύσης; Πόσοι πάιρνουν χάπια για να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή; Η ερωτική βαρεμάρα που ξεκινά συνήθως μετά τους πρώτους έξι μήνες συμβίωσης είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που οδηγούν τους άνδρες στην απιστία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επιτυχία στέφθηκαν για άλλη μια φορά οι αγώνες μεταξύ των Ακαδημιών των δυο σωματείων

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, οι οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι είναι το διαβητικό πόδι;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης επισκέφθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου τη Σχοινούσα με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νίκο Σέργη, προκειμένου να λάβουν μέρος στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πολιούχου και Προστάτιδας του νησιού Παναγίας Ακαθής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πρεμιέρα θα είναι το Σάββατο 23 και 24 Κυριακη Απριλίου ώρα 20:00. Τους ρόλους ερμηνεύουν: Χάρης Αργυρός Γιάννης Γράβαρης Πόλυ Ζουμή Βούλα Κρητικού Γαρυφαλιά Κονταράτου Αντώνης Κορνάρος Έντισον Μπρέγου Γωγώ Σωτηράκου Ελένη Φωκιανού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε πυρκαγιά στην περιοχή Άγιοι Πάντες, στις Λεύκες, μετά από εντολή του Προϊστάμενου Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, έσπευσαν το μεσημέρι της Κυριακής 17-4-2016, 3 μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων ενώ υπήρχε ένα μέλος στο κέντρο επικοινωνιών για συντονισμό και 2 ακόμα μέλη σε επιφυλακή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρό πλήγμα σε ό,τι ο ίδιος αναγνωρίζει ως «παθογένειες» που ταλανίζουν τη Νέα Δημοκρατία κατάφερε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξηλώνοντας με μια κίνηση-αστραπή τόσο τον έως χθες γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο, όσο και τον (μόλις ενάμιση μήνα) πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βασίλη Γεωργιάδη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εύθραυστη ηρεμία επικρατεί από το πρωί στην Ειδομένη, μια ημέρα μετά τα νέα επεισόδια που ξέσπασαν στον καταυλισμό, ο οποίος σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του συντονιστικού κέντρου αριθμεί περισσότερα από 10.000 άτομα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos