Σάββατο, 02 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Σε πυρκαγιά, που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα (γύρω στις 03.30) της Παρασκευής 1-4-2016, μετά από κλήση του Πυροσβεστικού κλιμακίου Πάρου, έσπευσαν 6 μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων ενώ υπήρχε ένα μέλος στο Κέντρο επικοινωνιών της ομάδας για να συντονίζει και 3 επιπλέον μέλη σε επιφυλακή, σε περίπτωση που χρειαστούν ενισχύσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές και βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν. Νάξου 92χρονος ημεδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα 2,2 δισ. ευρώ αγγίζουν οι ανείσπρακτες οφειλές προς τη ΔΕΗ, όπως δήλωσε σήμερα στο Mega o υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φρένο στις κατασχέσεις καταθέσεων για χρέη προς το Δημόσιο βάζει με γνωμοδότηση-σταθμό το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για την περίπτωση που το υπόλοιπο του τραπεζικού λογαριασμού αυξάνεται λόγω είσπραξης αναδρομικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με το πάτημα ενός κουμπιού και μια ηλεκτρική εκκένωση δημιουργεί την αίσθηση της γεύσης του αλατιού στη γλώσσα

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο πρώην επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας Χανς-Ντίντριχ Γκένσερ, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επανένωση της χώρας του το 1990, πέθανε χθες βράδυ σε ηλικία 89 ετών, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονα επικριτικός για την πολιτική του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ελευθερία του Τύπου εμφανίστηκε ο Μπαράκ Ομπάμα, που έκανε λόγο για έναν «πολύ ανησυχητικό δρόμο» που έχει πάρει ο Τούρκος ομόλογός του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos