Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Με μεγάλη επιτυχια πραγματοποιήθηκε η πρωτη επίσκεψη των σχολείων της Πάρου στο χώρο του ΧΥΤΑ .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή το ερώτημα που έθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση στον κ. Περιφερειάρχη «εάν δεσμεύεται να μην ιδιωτικοποιήσει την δημόσια περιουσία του Δωδεκανησιακού λαού σε περίπτωση θετικής δικαστικής απόφασης», αποκαλύφθηκε ευθύς αμέσως και παρά τις μεγαλοστομίες το μέγεθος της υποκρισίας και των ψευτοδιλημμάτων που πλασάρουν στο Δωδεκανησιακό λαό, ότι δήθεν αγωνίζονται για το δίκιο του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντός του κανονικού ωραρίου, για μια ημέρα κάθε εβδομάδα, θα διενεργούνται οι εξετάσεις , μέχρις ότου διευθετηθεί οριστικά το ζήτημα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ο τοπικός μαθητικός διαγωνισμός στο τεχνικό πεδίο και σε ειδικό θέμα Πληροφορικής με τη συμμετοχή των μαθητών του Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. του νησιού μας, που διοργανώνει για πρώτη φορά το Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου «Μαριάνθη Σίμου» με την συμβολή του Ιδρύματος Ευγενίδου - Κληροδοτήματος «Μαριάνθη Σίμου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κοσμοχαρμόσυνο γεγονός της Αναστάσεως του Χριστού, το οποίο για μια ακόμη φορά η Ορθόδοξη Εκκλησία μας ετοιμάζεται να εορτάσει, μου δίνει την ευλογημένη δυνατότητα και την μεγάλη χαρά να επικοινωνώ με τους αγαπητούς και πολυπληθείς αναγνώστες του έγκριτου εντύπου σας, προκειμένου να εκφράσω τις εόρτιες πατρικές ευχές μου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν χθες (20.04.2015) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο 31χρονοι υπήκοοι Ιράκ (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρίσιμης σημασίας η περιβαλλοντική ενίσχυση της Μυκόνου, ως δημοφιλούς τουριστικού προορισμού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθη χθες (20.04.2016) το απόγευμα στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, ένας 46χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» χαιρετίζει τις δυναμικές κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών με αφορμή την επαίσχυντη τροπολογία της κυβέρνησης, η οποία καταργεί την προϋπηρεσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που εδώ και χρόνια γυρίζουν όλη τη χώρα, από σχολείο σε σχολείο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos