Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου διοργανώνει εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στις 20:00 στην Αίθουσα ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ στη Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας & Αλληλεγγύης» Δήμου Πάρου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους όσους προσέφεραν από το περίσσευμα της αγάπης τους στη δράση «Πασχαλινή Στήριξη Αλληλεγγύης».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο όνομα της πατρότητας των κτιριακών εγκαταστάσεων του νέου αεροδρομίου της Πάρου, έχουμε γίνει το τελευταίο διάστημα μάρτυρες ενός αγώνα δρόμου ανακοινώσεων και επικοινωνιακών πρωτοβουλιών κυβερνητικών παραγόντων, της σύμπραξης των ιδιωτών για το συγκεκριμένο έργο (ΑΜΚΕ) και του Δημάρχου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 27-04-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, 65χρονος ημεδαπός γιατί μετά από έρευνα που έγινε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού στην κατοικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -80- κροτίδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Μ.Τρίτη 26/04/16 πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πάρο ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας του συλλόγου μας με ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων , φέτος είδαμε την ομάδα μας να γίνετε ρυθμιστής του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας Κυκλάδων με αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική του να διεκδικεί ακόμα και να στεφτεί πρωταθλήτρια.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πάρου πραγματοποίησε εκδήλωση με τίτλο: «2ος Χρόνος Δια Βίου Μάθηση στην Πάρο». Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» στις 20/4/2016. Συντονιστής και εκφωνητής της εκδήλωσης ήταν ο Γιάννης Κουτσογιάννης, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας του ΚΔΒΜ Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει δημοπρασία στα πλαίσια Πρόχειρου Διαγωνισμού σύμφωνα με το άρθρο 29 του Ν.3669/2008, κατά την ανοικτή διαδικασία με σφραγισμένες προσφορές, με το σύστημα ενιαίου ποσοστού έκπτωσης του άρθρου 5 του Ν. 3669/08 (ΚΔΕ), για την ανάδειξη Αναδόχου εκτέλεσης του έργου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο του Προγράμματος, “Μαζί με στόχο την Υγεία”, παραδόθηκε, την Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου 2016, ιατροφαρμακευτικός εξοπλισμός και ιατρικά μηχανήματα στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Κύθνου, παρουσία εκπροσώπων της Alpha Bank, του Δημάρχου Κύθνου κ. Γαρδέρη, του Αντιδημάρχου κ. Ηλιού και του Προέδρου της Τ.Κ. Δρυοπίδας κ. Μαρτίνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 50χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα κατ’ εξακολούθηση αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, πορνογραφίας ανηλίκων κάτω των 15 ετών, πορνογραφικών παραστάσεων ανηλίκων, μαστροπείας ανηλίκου με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας με υπόσχεση πληρωμής χρημάτων, καθώς και ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos