Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Την Δευτέρα του Πάσχα και με νωπή την εικόνα του οβελία στο μυαλό των μικρών του σκακιστών, αποχωρεί το Σκακιστικό Τμήμα του «Πλοηγού Αντιπάρου»,για την Σαντορίνη όπου θα λάβει μέρος στους Αιγαιοπελαγίτικους Σκακιστικούς Αγώνες 2016. Στους αγώνες που θα λάβουν χώρα 2 με 5 Μαΐου στο Μπελλώνιο Συνεδριακό Κέντρο, ο Πλοηγός θα συμμετέχει στον όμιλο του Νοτίου Αιγαίου, ένας όμιλος που έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος το psts.gr, σας μεταφέρει εικόνες της κατανυκτικής ατμόσφαιρας της κορύφωσης του Θείου Δράματος παρουσιάζοντάς σας τους ανθοστόλιστους Επιταφίους από τα περισσότερα χωριά της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η παρακάτω διακομιδή ασθενούς ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Έμμη Ιωακειμίδου και η Φραγκίσκα Αρμάου ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο έπταθλο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Την Μ. Τρίτη μετά από την επίσκεψη του υπουργού στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου Πάρου, ακολούθησε ενημερωτική συζήτηση, στο Δημαρχείο σχετικά με την πορεία των έργων του νέου αερολιμένα Πάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Μ. Τρίτη 26/04/16 μετά από την επίσκεψη του υπουργού στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου Πάρου, ακολούθησε ενημερωτική συζήτηση, στο Δημαρχείο σχετικά με την πορεία των έργων του νέου αερολιμένα Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολική ανατροπή στις ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος ενημερώθηκε το βράδυ της Πέμπτης από τον Γερούν Ντάισελμπλουμ ότι το Eurogroup θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 9 Μαΐου στις 3 μ.μ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αυξημένη χρήση των νέων τεχνολογιών στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών μεταλλάσσει και τις συναλλακτικές μας συνήθειες

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos