Κυριακή, 03 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Πάρτε τα χορτοκοπτικά σας τις σκούπες σας και το χαμόγελό σας κι ελάτε στις 9:00πμ, την Κυριακή 10 Απριλίου, στο περίπτερο της Αλυκής να ξεκινήσουμε!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 01-04-2016 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου συνολικά τρία άτομα για παράνομες οικοδομικές δραστηριότητες χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Συγκεκριμένα πρόκειται για:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ'' Ν. Τήνου 25, 27χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Φολέγανδρου στο λιμάνι της Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν. Νάξου 57, 50χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eπικίνδυνα παιχνίδια αποσταθεροποίησης καταγγέλλει ο πρωθυπουργός. Ακόμη και η Μέρκελ στόχος του εκβιασμού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 03 Απριλίου 2016 13:18

Εκρηκτική άνοδος 32% στα κέρδη της Huawei

H κινέζικη εταιρία, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση παγκοσμίως, ανακοίνωσε κέρδη μέσα στην 2015 που φθάνουν τα 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,2 βαθμών σημειώθηκε σήμερα ανοικτά του Βανουάτου στο Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, σε συνέντευξή του στο «Βήμα», δήλωσε μάλιστα ότι το κλείσιμο του βαλκανικού διαδρόμου ήταν προς όφελος της Ελλάδας, ενώ πρόσθεσε ότι ζητήθηκε συνεργασία με την Αθήνα, με ελάχιστη ή καθόλου ανταπόκριση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos