Πέμπτη, 07 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Καλείσθε την 8η Απριλίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου, θα μεταβούν οι Ακαδημίες του “Πλοηγού Αντιπάρου” την Κυριακή 10-04-2016 όπου θα αντιμετωπίσουν της αντίστοιχες Ακαδημίες των ομάδων “Φανάρια Νάξου” και “Πανναξιακού”. Μία καλή ευκαιρία για τα παιδιά να παίξουν σε κλειστό γυμναστήριο με παρκέ δάπεδο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολιγόωρη επίσκεψη στη Σίφνο πραγματοποίησε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Τέρενς Κουίκ, την Τρίτη 5 Απριλίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει η Κυβέρνηση για την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μικρά νησιά των Κυκλάδων. Τον κ. Κουίκ υποδέχθηκε στο λιμάνι των Καμαρών ο Δήμαρχος Σίφνου κ. Ανδρέας Μπαμπούνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε λαμπρό κλίμα πραγματοποιήθηκε η αδελφοποίηση της Πάρου με την πόλη Στάρι Γκραντ της Κροατίας, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την συμπλήρωση των 2400 χρόνων από την ίδρυση της αρχαίας πόλης της Φάρου που έλαβαν χώρα την Δευτέρα,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει να παραπλανά τον ελληνικό λαό σε σχέση με το δημόσιο χρέος και τη βιωσιμότητά του. Ενώ σε όλα τα έγγραφα παραδέχεται τα πραγματικά στοιχεία, στο δημόσιο λόγο της εξακολουθεί να λέει ψέματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν Ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 στο Πολιτιστικό και Πνευματικό Κέντρο Αγίου Αθανασίου του Πάριου στην περιοχή Κώστος Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 26χρονης ημεδαπής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 9 Απριλίου ξεκινούν οι διασυλλογικοί αγώνες των Κυκλάδων. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Πάρο για την κατηγορία Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄, δηλαδή ηλικίες 12-13 ετών.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos