Παρασκευή, 08 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 14η Απριλίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρακαλούμε την Τρίτη 8-4-2016 και ώρα 12.00’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 4-5 και 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας εκδήλωση με την συνεργασία της ΚΔΕΠΑΠ και της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών σχετικά με την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την ενδοσχολική βία και την ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συγγραφή του έργου, που σας παρουσιάζουμε απόψε, είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και προέκυψε από τους αυτοσχεδιασμούς των παιδιών. Τα παιδιά φαντάστηκαν κι έπλασαν τους θεατρικούς χαρακτήρες και συμμετείχαν στη διαμόρφωση της πλοκής του έργου.
Απόψε με πολύ κέφι αλλά και αυθορμητισμό «ενσαρκώνουν» τους ήρωες αυτούς, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η θεατρική πράξη βρίσκει την καλύτερη έκφρασή της στο πρόσωπο των παιδιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 16 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί τελικά, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το Βατικανό, η ιστορική, κοινή επίσκεψη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, του Πάπα Φραγκίσκου και του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου στην Λέσβο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την ελπίδα ότι θα τους δοθεί κάποια στιγμή η ευκαιρία να περάσουν τα σύνορα, περισσότεροι από 4.500 μετανάστες και πρόσφυγες, συνεχίζουν να παραμένουν στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς εξακολουθούν να εμφανίζονται διστακτικοί να πειστούν να επιβιβασθούν σε πούλμαν προκειμένου να μετακινηθούν προς τα οργανωμένα κέντρα φιλοξενίας .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πατέντα που κατέθεσε η Samsung στη Νότια Κορέα, αφορά σε φακούς επαφής που προβάλλουν εικόνες από το ενσωματωμένο σε αυτούς display απευθείας μέσα στο μάτι εκείνου που τους φορά

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βραδινές ώρες χθες, τραυματίστηκε στέλεχος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. κατά την εκτέλεση υπηρεσίας εντός του καταστήματος της Λιμενικής Αρχής Νάξου, από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πορεία σύγκλισης βρίσκεται η χώρα με την Ε.Ε. σε ό,τι αφορά τη διείσδυση των ευρυζωνικών συνδέσεων. Σύμφωνα με μελέτη της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤ&Τ) για το β΄ εξάμηνο του 2015, η διείσδυση των ευρυζωνικών συνδέσεων στη χώρα μας ανήλθε στο 30,8% επί του πληθυσμού, όταν ο μέσος όρος στην Ε.Ε. ήταν 31,6%.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι Ολλανδοί ψηφοφόροι απέρριψαν χθες με ποσοστό 64% τη συνθήκη εμπορικής συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης με την Ουκρανία, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, ενώ έως αργά χθες το βράδυ δεν ήταν σαφές αν η προσέλευση στις κάλπες ξεπέρασε το 30%, ποσοστό που απαιτείται ώστε το αποτέλεσμα του συμβουλευτικού δημοψηφίσματος να ληφθεί υπόψη από την ολλανδική κυβέρνηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos