Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88, 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς σε συνεδρίαση, στις 13 Aπριλίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 12η του μηνός Απριλίου του έτους 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε στις 5 Απριλίου 2016, στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου, η υπογραφή της σύμβασης εκπόνησης της μελέτης “Γενικό Προγραμματικό Σχέδιο (Master Plan) Λιμένα Πάρου”, η οποία θα συνταχθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές προγραμματικών σχεδίων για Λιμένες Εθνικής Σημασίας που έχει εκδώσει η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε αναλυτικά το εορταστικό προγραμμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκαν πάνω από -18.100- τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν -687- παραβάσεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι η εταιρεία Hellenic Seaways προχωρεί σε διαδικασίες ακύρωσης των δρομολογίων των πλοίων της FLYINGCAT 3 και FLYINGCAT 4 προς τις Δυτικές Κυκλάδες, λίγες μέρες πριν από την έναρξή τους!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, ολοκληρώθηκε η 1η φάση των εργασιών ανακαίνισης του Δημοτικού γηπέδου Αρχιλόχου που πραγματοποίησε η Αθλητική Επιτροπή της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 14:26

Οι νέοι φόροι για τα εισοδήματα του '16

Ελαφρύνσεις αλλά και επιβαρύνσεις για μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες, ατομικές επιχειρήσεις και εκμισθωτές ακινήτων φέρνει ο νέος φορο-λογαριασμός για τα εισοδήματα του 2016, που αναμένεται να «κλειδώσει» με τους δανειστές και στις τελευταίες του λεπτομέρειες μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρά αρχίζουν να λαμβάνουν υπόψη τους οι εταιρείας τεχνολογίας την παρέμβαση του FBI στα προσωπικά δεδομένα του κινητού τηλεφώνου του δράστη του Σαν Μπερναντίνο και ξεκίνησαν να αλλάζουν τον τρόπο διαχείρισης των δεδομένων των χρηστών ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια σε κανέναν να επέμβει.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Χρειάστηκαν τρεις ημέρες χρονοτριβών και τέσσερις αλλεπάλληλες, χλιαρές ανακοινώσεις της Ντάουνινγκ Στριτ για να παραδεχτεί ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ότι επωφελήθηκε» από την offshore εταιρεία που διατηρούσε στον Παναμά ο πατέρας του - αποκάλυψη μεταξύ των χιλιάδων που έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα Panama Papers.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos