"Σπάει το ρόδι" ο Λεβαδειακός, πίστη στη Ράντερς (vid)

25 Σεπτεμβρίου 2016 16:08

Κυριακή (25/09) σήμερα και το κουπόνι μας είναι ιδιαίτερα πλούσιο για μία ακόμα φορά. Καταλήγουμε, λοιπόν, σε πεντάδα επιλογών από Ελλάδα, Ιταλία, Δανία, Αργεντινή και Βραζιλία. Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των σημερινών μας προτάσεων να σας θυμίσουμε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε, προκειμένου να επιλέξετε το δικό σας στοίχημα αποδόσεις όλων των παιχνιδιών της ημέρας.

Έχει τον τρόπο... μέσα στη Λιβαδειά

 

Ξεκινάμε με Σουπερλίγκ, όπου πηγαίνουμε με τον Άσσο του Λεβαδειακού επί της Κέρκυρας σε απόδοση 2.01. Μπορεί το τελικό 3-2 να διασκέδασε κάπως τις εντυπώσεις, ωστόσο η πικρή πραγματικότητα είναι ότι ο Λεβαδειακός ήταν εκτός τόπου και χρόνου την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Πλατανιά. Πως αλλιώς μπορεί να σχολιαστεί η εμφάνιση μιας ομάδας που χάνει 3-0 στο 34' (!) και ενώ ο αντίπαλος είχε κι άλλες φάσεις για ακόμη μεγαλύτερο σκορ; Οι Βοιωτοί αντέδρασαν και «μάζεψαν» το σκορ, αλλά η αποκαρδιωτική εικόνα των πρώτων 35 λεπτών αποδείχτηκε καταλυτικής σημασίας. Υπάρχει προβληματισμός για τις αμυντικές επιδόσεις της ομάδας, καθώς ήταν το δεύτερο σερί ματς που δέχεται τρία γκολ μετά το 0-3 απ' τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα, γενικά δείχνει να είναι ιδιαίτερα ευάλωτη ανασταλτικά. Επιδεικνύοντας σαφώς υψηλότερα επίπεδα αποτελεσματικότητας, η Κέρκυρα πήρε τους πρώτους πόντους της σεζόν την περασμένη εβδομάδα. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην αναιμική ανασταλτική λειτουργία της Λάρισας, σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο μέρος (θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερα) και έβαλε τις βάσεις για την πρώτη νίκη του πρωταθλήματος, η οποία στο φινάλε ήταν 100% δίκαιη. Κάπως έτσι, οι Φαίακες πέρασαν στη λήθη την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας απ' τον Πλατανιά (0-1), αποτέλεσμα που ήταν άδικο και τους είχε «πεισμώσει». Πιστεύουμε, πάντως, ότι ο Λεβαδειακός θα βρει σήμερα το δρόμο για το παρθενικό φετινό του τρίποντο.

Προελαύνει η Ράντερς

Συνεχίζουμε με Δανία και πιο συγκεκριμένα τον Άσσο της Ράντερς επί της Σοντερίσκε σε απόδοση 2.00. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση η Ράντερς, όχι μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, αποδεικνύοντας σε όλους πως έχει καταφέρει να «χτίσει» μια πολύ καλή ομάδα που θα διεκδικήσει υψηλούς στόχους. Είχε μια απάντηση και για τους πλέον δύσπιστους στην εμβόλιμη αγωνιστική που διεξήχθη μεσοβδόμαδα, αφού κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία με σκορ 2-2 από την πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη. Λίγο έλειψε, μάλιστα, να καταφέρει να πανηγυρίσει ακόμη και τη νίκη, αφού παρότι οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα, έκανε την ανατροπή με γκολ των Πουριέ και Μάρξιεν. Πριν από δέκα περίπου ημέρες όλα έδειχναν... μαύρα για τη Σοντερίσκε, αφού το ένα αρνητικό αποτέλεσμα διαδεχόταν το άλλο και δεν μπορούσε με τίποτα να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το ρόστερ της, όμως ήταν και τότε, αλλά και τώρα, ξεκάθαρο πως είναι για πολύ μεγαλύτερα πράγματα, αρκεί, βέβαια, να αρχίσει να βρίσκει τη φόρμα της. Την οποία, παρεμπιπτόντως, δείχνει πως βρίσκει σιγά-σιγά, όπως έδειξε στα δύο παιχνίδια που έδωσε μέσα στις προηγούμενες ημέρες. Πέτυχε δύο σερί πολύ σημαντικές νίκες, πρώτα με το εντυπωσιακό 3-2 εκτός έδρας επί της Νόρντζελαντ που ήρθε με ολική ανατροπή, κι έπειτα, με το εντός έδρας 1-0 απέναντι στην Οντένσε. Σήμερα, όμως, δε θα καταφέρει να προβάλλει ισχυρή αντίσταση στους γηπεδούχους.

Παίρνει αποτέλεσμα η Ουντινέζε

Από το Καμπιονάτο επιλέγουμε το Χ2 της Ουντινέζε επί της Σασουόλο σε απόδοση 1.90. Τρεις μέρες κράτησε μόνο η χαρά της Σασουόλο για τη νίκη της επί της Τζένοα (2-0 εντός έδρας), καθώς την Τετάρτη δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Κιέβο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Αυτή ήταν η τρίτη φετινή ήττα για το συγκρότημα του Ντι Φραντσέσκο στο πρωτάθλημα, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές από τις Πεσκάρα (3-0 εντός έδρας στα χαρτιά) και Γιουβέντους (3-1 εκτός έδρας). Χωρίς νίκη παραμένει η Ουντινέζε στο τελευταίο ζευγάρι αγώνων πρωταθλήματος. Μετά από τα τρίποντα που πανηγύρισε κόντρα στις Έμπολι (2-0 εντός έδρας) και Μίλαν (1-0 εκτός έδρας), το συγκρότημα του Ιακίνι δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κιέβο (2-1 εντός έδρας), ενώ την Τετάρτη αναδείχθηκε ισόπαλο με τη Φιορεντίνα (2-2 εντός έδρας). Θεωρούμε, πάντως, ότι η Σασουόλο θα έχει στραμμένη την προσοχή της και στο μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό παιχνίδι της, δίνοντας... την ευκαιρία στην Ουντινέζε να φύγει με βαθμό ή βαθμούς.

Ικανή για έκπληξη η Σαπεκοένσε

Ακόμα ένα Χ2 στο σημερινό "μενού" των προτάσεών μας έρχεται από την αναμέτρηση της Γκρέμιο με τη Σαπεκοένσε (απόδοση 2.40). Τη χειρότερη περίοδο της διανύει στο πρωτάθλημα η Γκρέμιο που γνώρισε ακόμη μια ήττα την προηγούμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά με 0-1 από τη Φλουμινένσε. Ακόμη μια απογοητευτική εμφάνιση, συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, μετρώντας αντίθετα, πέντε ήττες και δυο ισοπαλίες. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως σε καμία από τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές δεν μπόρεσε να "ματώσει' τα αντίπαλα δίχτυα. Τα πολλά κενά στα μετόπισθεν πλήρωσε η Σαπεκοένσε που περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (2-2) με την Πόντε Πρέτα την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε δυο φορές μπροστά στο σκορ, δεν μπόρεσε ωστόσο, να "κλειδώσει' τη νίκη, με την Πόντε Πρέτα να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας. Παρέμεινε αήττητη για τέταρτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος, μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες και βρίσκεται πλέον στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας αποκτήσει απόσταση ασφαλείας.

Άνετα η Εστουδιάντες

Κλείνουμε με το -1 Ασιατικό χάντικαπ για την Εστουδιάντες στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τεμπερλέι, σε απόδοση 2.00. Με σοβαρή και αποτελεσματική εμφάνιση η Εστουδιάντες πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ατλέτικο Τουκουμάν, επικρατώντας της με 2-0. Δεν έθελξε με την απόδοσή της ήταν όμως αποτελεσματική και ουσιώδης. Προηγήθηκε στο 32' (0-1) με τον Αούζκι και με ο ίδιος παίκτης στο 54' διπλασίασε τα τέρματα για την Εστουδιάντες. Έκτοτε το σύνολο του Βίβας δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και πρόσθεση, θα λέγαμε μάλλον εύκολα άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του. Έκανε το 3Χ3 λοιπόν η ομάδα από τη Λα Πλάτα και βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Τεμπερλέι προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Άρσεναλ Σαραντί. Μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα ο μέχρι στιγμής απολογισμός της στο πρωτάθλημα. Στο μοναδικό ματς που έδωσε μακριά από την έδρα της γνώρισε την ήττα από την Ατλέτικο Ραφαέλα (1-0). Από έξι σερί ήττες προέρχεται στις τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα. Στις τέσσερις πιο πρόσφατες μάλιστα έμεινε άσφαιρη.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos