Στοίχημα: Με το Over 2.5 στο Παλέρμο - Υψηλό σκορ στη Βασκονία

27 Οκτωβρίου 2016 15:04

Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το σημερινό πρόγραμμα σε ποδοσφαιρικό και μπασκετικό επίπεδο, καθότι το Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται με έξι αναμετρήσεις, ενώ συνεχίζεται η δράση στην Ευρωλίγκα.

Θα μας απασχολήσει η εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού στη Βασκονία κόντρα στη Σάσκι, όπως επίσης και ο αγώνας που κλείνει την εμβόλιμη αγωνιστική στη Serie Α ανάμεσα σε Παλέρμο και Ουντινέζε. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μη ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Interwetten, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

 

«Ανοιχτό» ματς στη Σικελία
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Παλέρμο – Ουντινέζε, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.08. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Παλέρμο εδώ και τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Μετά το «τρίποντο» που πανηγύρισε κόντρα στην Αταλάντα (1-0 εκτός έδρας) στις 21 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα του Ντε Τζέμπλι μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Σαμπντόρια (1-1 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Γιουβέντους (1-0 εντός έδρας), Τορίνο (4-1 εντός έδρας) και Ρόμα (4-1 εκτός έδρας). Στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι Σικελοί σε όλες τις διοργανώσεις γνώρισαν ισάριθμες ήττες. Στις τρεις δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ενώ στις δύο σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Απ' την άλλη, έπρεπε να περάσουν πέντε ολόκληρες αγωνιστικές (0-1-4) για να καταφέρει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα η Ουντινέζε. Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Φιορεντίνα (2-2 εντός έδρας) και δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Κιέβο (2-1 εντός έδρας), Σασουόλο (1-0 εκτός έδρας), Λάτσιο (3-0 εντός έδρας) και Γιουβέντους (2-1 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Ντελ Νέρι πανηγύρισε το «τρίποντο» κόντρα στην Πεσκάρα, επικρατώντας εντός έδρας με 3-1 την Κυριακή. «Θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση, η Παλέρμο δεν έχει κερδίσει στην έδρα της κάτι που περιμένει να κάνει κόντρα σε εμάς. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Θα αντιμετωπίσουμε μία εχθρική ατμόσφαιρα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κόουτς των φιλοξενουμένων, Λουίτζι Ντελ Νέρι. Περιμένουμε καλό ματς, θα πάμε με το Over 2.5.

Παίρνει αποτέλεσμα το Κάνσας
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Σιάτλ – Κάνσας, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.95. Από την εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί της Σολτ Λέικ προέρχονται οι Σιάτλ, οι οποίοι τελικά κατάφεραν να τερματίσουν στην 4η θέση της δύσης και να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας μέχρι και αυτόν τον γύρο των πλέι οφ. Το συγκρότημα του Σμέτζερ μετράει πέντε νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει και δείχνει να έχει βρει τη φόρμα του στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Κόντρα στο Κάνσας είναι το φαβορί για την πρόκριση, τόσο λόγω έδρας αλλά και λόγω φόρμας και αν παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρό, πιεστικό και ουσιαστικό, πιθανόν να μη συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα στο δρόμο προς τους ημιτελικούς της περιφέρειας. Τα κακά νέα για τους γηπεδούχους είναι πως αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με τους Μάρσαλ, Βαλντέζ, Άντερσον και Έβανς να δίνονται αμφίβολοι, και τους Ντέμπσεϊ, Ίβανσιτς και Ρέμικ να είναι σίγουρα εκτός. Στο 6-2-0 το ρεκόρ των «Σάουντερς» στα οκτώ τελευταία μέσα στο «σπίτι» τους.

Απ' την άλλη, το Κάνσας προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στους Σαν Χοσέ, χάρη σε αυτό το τρίποντο διατηρήθηκε στην 5η θέση της δύσης και δίνει σήμερα το παρόν στα πλέι οφ. Το σύνολο του Βερμς παρουσιάζεται αρκετά σκληροτράχηλο αλλά όχι και ουσιαστικό το τελευταίο διάστημα, μετράει δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στα έξι τελευταία, για να κάνει το βήμα παραπάνω όμως θα πρέπει να αφήσει τη μετριότητα στην άκρη και να φροντίσει να ελαχιστοποιήσει τα αμυντικά του κενά. Το έργο του κόντρα στους φορμαρισμένους Σιάτλ είναι εξαιρετικά δύσκολο, ωστόσο οι απουσίες των γηπεδούχων, πιθανόν να εξισορροπήσουν την κατάσταση και να δώσουν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να «χτυπήσουν» στα ίδια την πρόκριση στα ημιτελικά της δύσης. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα.

Υψηλό σκορ στη Βασκονία
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Σάσκι Μπασκόνια – Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα, όπου επιλέγουμε το Over 163 σε απόδοση 1.90. Σπουδαία εμφάνιση και νίκη στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ με 87-91 πέτυχε η Σάσκι οπότε συνεχίζει στην διοργάνωση με ρεκόρ 2-1. Απ' την άλλη, ο Ολυμπιακός συνεχίζει στην Euroleague με ρεκόρ 2-1 μετά τη νίκη 91-81 επί της Αρμάνι. Πάρα πολλές βολές επιχείρησαν οι δύο ομάδες, 54 στο σύνολο, ευστοχώντας στις 40. Η νίκη της Σάσκι στη Μαδρίτη ήταν τεράστια, θύμισε την περσινή ομάδα του Περάσοβιτς που δεν είχε πρόβλημα σε καμία έδρα, αν και έπαιξε χωρίς τον Μπαρνιάνι, και σήμερα υποδέχεται τον Ολυμπιακό για να τερματίσει θετικά την πρώτη εβδομάδα της διοργάνωσης με δύο αγωνιστικές. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να λειτουργήσει αμυντικά με την Αρμάνι αλλά η επίθεσή του ήταν εξαιρετική επιχειρώντας 70 προσπάθειες, νούμερο το οποίο είναι τεράστιο για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα, πόσο μάλλον για τον Ολυμπιακό του Σφαιρόπουλου. Αναγκαστικά σήμερα οι ομάδες θα «κουβαλούν» κούραση από τον αγώνα της Τρίτης οπότε δύσκολα θα μπορέσουν να δώσουν την απαιτούμενη ενέργεια στην άμυνα που είναι το στοιχείο που κουράζει περισσότερο τους παίκτες. Η Σάσκι βολεύει για μεγάλα σκορ, στην έδρα της είναι ακόμα πιο επιθετική και προχθές αγωνίστηκε ουσιαστικά με οκτώ παίκτες. Περίπτωση μικρής λειψανδρίας λοιπόν για τη Σάσκι που αναγκαστικά θα τρέξει και θα αποφύγει τη μεγάλη πίεση στην άμυνα για να μη υποπέσει σε πολλά φάουλ. Αν και δεν συνηθίζεται σε αγώνα του Ολυμπιακού, η επιλογή είναι το Over 163.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos