Στοίχημα: Δυνατά με τις... Αγγλίδες - Over στο Τελ Αβίβ

02 Νοεμβρίου 2016 13:54

Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κι εμείς καταλήγουμε σε ζευγάρι επιλογών, στηρίζοντας... τις δύο εκπροσώπους της Αγγλίας.


Από το μπασκετικό κουπόνι πάμε στοίχημα προκύπτει ακόμα ένα ζευγάρι προτάσεων.

Κερδίζει η Τότεναμ

Το δυνατό σημερινό μας σημείο είναι ο Άσσος της Τότεναμ επί της Λεβερκούζεν σε απόδοση 2.08. Το γεγονός πως αγωνίζεται μπροστά στους οπαδούς της (σ.σ. το ματς θα πραγματοποιηθεί στο "Γουέμπλεϊ") θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Τότεναμ ώστε να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης επί της Λεβερκούζεν, που θα της δώσουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το πέρας τριών αγωνιστικών στον 5ο όμιλο της διοργάνωσης το συγκρότημα του Ποκετίνο συγκέντρωσε συνολικά τέσσερις βαθμούς, ένα λιγότερο από την πρωτοπόρο Μονακό και έναν περισσότερο από την αποψινή αντίπαλό του. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1-0 εκτός έδρας), αναδείχθηκε ισόπαλο με τη Λεβερκούζεν (0-0 εκτός έδρας) και γνώρισε την ήττα από τη Μονακό (2-1 εντός έδρας). Οι «ασπιρίνες», από την πλευρά τους, αγνοούν τη νίκη στις οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ (0-6-2), ενώ τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες συνθέτουν τη συγκομιδή τους στις επτά τελευταίες εξόδους για την ίδια διοργάνωση. Θα πάρει το τρίποντο η Τότεναμ.

Γράφει ιστορία η Λέστερ

Επιλέγουμε επίσης το Διπλό Draw No Bet της Λέστερ επί της Κοπεγχάγης σε απόδοση 2.38 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Έτοιμη να γράψει ιστορία είναι η Λέστερ, με σκοπό το πρόωρο σφράγισμα της πρόκρισης στους «16» στην παρθενική συμμετοχή της στη μεγαλύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Νικηφόρα και με ανέπαφη εστία τα τρία ματς της αρμάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, με σημερινό 4Χ4 η πρόκριση «κλειδώνεται» και μαθηματικά. Θυμίζουμε ότι οι «αλεπούδες» έφυγαν στην πρεμιέρα με το εμφατικό 0-3 από το Βέλγιο και ακολούθησαν τα εντός έδρας νικηφόρα 1-0 επί των Πόρτο και Κοπεγχάγης. Να παραμείνει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «16» θέλει η Κοπεγχάγη, παίρνοντας και μία άτυπη ρεβάνς για το ατυχές 1-0 του «Κινγκ Πάουερ» πριν από 15 βράδια. Οι πρωταθλητές Δανίας ισοβαθμούν αυτή τη στιγμή με την Πόρτο στη 2η θέση του ομίλου, έχοντας μάλιστα το «πάνω χέρι» στην ισοβαθμία. Συγκομιδή τεσσάρων βαθμών μέχρι στιγμής για το σύνολο του Στάλε Σολμπάκεν, καθώς η ήττα στην Αγγλία συνόδευσε το εμφατικό 4-0 επί της Κλαμπ Μπριζ και το ισόπαλο 1-1 της πρεμιέρας στο «Ντραγκάο». Σημειώστε, δε, ότι αυτή η ήττα είναι και η μοναδική για την Κοπεγχάγη στα τελευταία 27 επίσημα παιχνίδια της! Πηγαίνουμε με τη "δίψα" διάκρισης της Λέστερ.

Over στο Τελ Αβίβ

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, κάνοντας την πρώτη στάση στη Euroleague. Επιλογή μας το Over 159.5 πόντοι στην αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Μπαρτσελόνα, σε απόδοση 1.90. Η Μακάμπι είναι «φωτιά» στην επίθεση, αλλά δέχεται εξίσου πολλούς πόντους με αποτελέσματα μέχρι σήμερα 99-97 με Αρμάνι, 82-89 με Ρεάλ, 98-92 με Γαλατά, 74-87 με Ζαλγκίρις για την Euroleague ενώ στο ισραηλινό πρωτάθλημα παρομοίως είχε τα σκορ 83-94 με Χάποελ Τελ Αβίβ, 81-72 με Χολόν, 95-77 με Εϊλάτ και 88-88 με Ναχαρίγια. Η αγαπημένη αμυντική λειτουργία του Μπαρτζώκα δεν μπορεί να υλοποιηθεί με τις τόσες απουσίες, όσο μπαίνει στο κλίμα ο Κοπόνεν η ομάδα θα γίνεται ταχύτερη και στην άμυνα της Μακάμπι μπορεί να αυξήσει τους μέσους όρους της. Τέλος οι δύο ομάδες είχαν δώσει ένα φιλικό στις 17 Σεπτεμβρίου και η Μακάμπι επικράτησε 92-87.

Από το Champions League της FIBA πηγαίνουμε με το χάντικαπ +8 πόντων της Νίμπουρκ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάνβιτ (απόδοση 1.90). Η Μπάνβιτ εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής στη σεζόν και περισσότερο από όλα τα παιχνίδια της δυσκολεύθηκε σε εκείνο με την Μπουγιουκτσεκμετσέ στο οποίο απώλεσε διαφορά 16 πόντων για να νικήσει τελικά στην παράταση. Πριν από αυτό είχε νικήσει στις έδρες των Πινάρ και Γαλατά, είχε νικήσει την Νταρουσάφακα και στο Champions League έχει πετύχει εύκολες νίκες επί των Ναχαρίγια και Φρανκφούρτη εκτός έδρας. Η Νίμπουρκ, με τη σειρά της, διαθέτει τους καλύτερους Τσέχους παίκτες, εκτός φυσικά των Ζατοράνσκι και Βέσελι, και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχει όμοιους Αμερικάνους με την περσινή σεζόν, εκτός του Ντίξον που αγωνίζεται πια στην ΑΕΚ. Τα τελευταία 10 λεπτά της Μπάνβιτ απέναντι με την Μπουγιουκτσεκμετσέ, δηλαδή στο διάστημα που απώλεσε την διαφορά και εν τέλει νίκησε στην παράταση, είναι δείγμα κούρασης αφού το ρόστερ δεν είναι πολύ δυνατό. Η Νίμπουρκ μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη, δύσκολα θα τα καταφέρει, αλλά μπορεί να υπερασπισθεί το +8.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos