Πάμε Στοίχημα: Κερδίζει η Νάπολι (video) - Χαμηλό σκορ στο Ομπραντόιρο – Σαραγόσα

05 Νοεμβρίου 2016 13:30

Μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον το Σάββατο και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε παιχνίδια! Από Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία και Κύπρο, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ενώ από το πρόγραμμα του μπάσκετ θα μας απασχολήσει μία αναμέτρηση της ACB.


Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, όπως για παράδειγμα τη βαθμολογία Superleague.

Νίκη για Νάπολι

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με το «δυνατό» σημείο της ημέρας, το οποίο είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.75 στην αναμέτρηση Νάπολι – Λάτσιο. Με το βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να επιστρέψει μεσοβδόμαδα από την Τουρκία η Νάπολι. Το συγκρότημα του Σάρι έμεινε στο «Χ» με την Μπεσίκτας (1-1) και παράλληλα στην 1η θέση του 2ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα οι «παρτενοπέι» επέστρεψαν στα αρνητικά αποτελέσματα την προηγούμενη βδομάδα, μετά τις νίκες επί των Κροτόνε (2-1 εκτός έδρας) και Έμπολι (2-0 εντός έδρας). Πιο συγκεκριμένα έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι από την έδρα της Γιουβέντους, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Από την άλλη, αήττητη παραμένει η Λάτσιο στις έξι τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Σιμόνε Ιντζάγκι επικράτησε των Έμπολι (2-0 εντός έδρας), Ουντινέζε (3-0 εκτός έδρας), Κάλιαρι (4-1 εντός έδρας) και Σασουόλο (2-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μπολόνια (1-1 εντός έδρας) και Τορίνο (2-2 εκτός έδρας). Το έργο της, βέβαια, σήμερα, είναι πολύ δύσκολο. Η Νάπολι είναι δυνατή στην έδρα της και έχει το προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς.

Κερδίζει η Λας Πάλμας

Συνεχίζουμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Λας Πάλμας – Έιμπαρ. Η Λας Πάλμας φιλοξενεί την Έιμπαρ επιζητώντας την παρθενική της νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, καθώς έρχεται από ένα σερί τεσσάρων ισοπαλιών και δύο ηττών. Βέβαια, οι νησιώτες συνεχίζουν να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και να αποτελούν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα της τελευταίας περιόδου. Η Έιμπαρ, από την πλευρά της, έχει εδραιώσει πλέον την άποψη ότι αποτελεί μία «επτάψυχη» ομάδα, η οποία δεν πρέπει να υποτιμάται από κανέναν αντίπαλο. Το απέδειξε και την περασμένη Κυριακή, με τη μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Βιγιαρεάλ, η οποία ήρθε μάλιστα με ανατροπή. Η νίκη επί της Βιγιαρεάλ ήταν η πρώτη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (1-2-1), ενώ χρειάζεται αισθητή βελτίωση η αποτελεσματικότητα στα «εκτός». Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, οι οποίοι θεωρούμε ότι θα εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα.

Under στο «Βιτάλιτι»

Επόμενη επιλογή, το Under 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05 στο παιχνίδι Μπόρνμουθ – Σάντερλαντ. Στη 10η θέση του πίνακα βρίσκονται οι «τσέρις», με χαρακτηριστικό τις εξαιρετικές εντός έδρας επιδόσεις. Η τελευταία τετράδα αγώνων πρωταθλήματος μέσα στο «Βιτάλιτι» περιλαμβάνει τα τρίποντα επί των Γουέστ Μπρομ (1-0), Έβερτον (1-0) και Χαλ (6-1) και το ισόπαλο 0-0 κόντρα στην Τότεναμ. Η Σάντερλαντ, από την πλευρά της, πορεύεται πλέον με μοναδική προσδοκία ένα... θαύμα. Επιβεβαίωσε και απέναντι στην Άρσεναλ ότι αποτελεί μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, η οποία βρίσκεται δίκαια στον «πάτο» της βαθμολογίας. Διόλου τυχαία η κάκιστη συγκομιδή των δύο βαθμών στις δέκα πρώτες αγωνιστικές (0-2-8), με τον Μόγες να ταλαιπωρείται και από πλήθος απουσιών σε ένα ήδη μέτριο ρόστερ. Σημειώστε, δε, ότι οι «μαυρόγατες» έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις. Περιμένουμε λίγα γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Με τα γκολ στην Κύπρο

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.08 στο ματς Άρης Λεμεσού – Ερμής Αραδίππου. Τον συντομότερο δρόμο για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος, όπου βρίσκεται αδιάκοπα από την έναρξη της φετινής χρονιάς, αναζητεί ο Άρης Λεμεσού και για να το καταφέρει, θα πρέπει να κερδίζει παιχνίδια όπως το σημερινό. Την προηγούμενη εβδομάδα φιλοξενήθηκε από την Ομόνοια, γνωρίζοντας αναμενόμενη ήττα με 3-1. Ο Άρης ήταν κάκιστος για ένα ημίχρονο παρουσιάζοντας το γνωστό του οκνηρό πρόσωπο και οι γηπεδούχοι τον «τιμώρησαν» παίρνοντας προβάδισμα με δύο γκολ. Από την άλλη πλευρά, καταστροφικός αποδείχθηκε για τον Ερμή Αραδίππου ο μήνας Οκτώβριος, μιας και εντός αυτού πέτυχε μόλις μια (τυχερή) νίκη επί του Απόλλωνα Λεμεσού (3-2 εντός έδρας), πήρε μία ισοπαλία με την Ανόρθωση (1-1 εκτός έδρας) και γνώρισε τρεις ήττες από Καρμιώτισσα (3-0 εκτός έδρας), Δόξα Κατωκοπιάς (3-2 εκτός έδρας για το Κύπελλο) και Νέα Σαλαμίνα (2-1 εντός έδρας). «Βλέπουμε» πολλά γκολ στο σημερινό παιχνίδι.

Χαμηλό σκορ στο Ομπραντόιρο – Σαραγόσα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Ομπραντόιρο – Σαραγόσα, στον οποίο θα πάμε με το Under 152.5 πόντους, σε απόδοση 1.90. Η Ομπραντόιρο έχει μεγάλο επιθετικό πρόβλημα και μόνο όταν ηττήθηκε άνετα από Μπασκόνια και Βαλένθια της επιτράπηκε να ξεπεράσει τους 70 πόντους, δεχόμενη όμως πάνω από 90. Στα άλλα ματς ηττήθηκε από Κανάριας με 70-55, από Εστουντιάντες με 64-73, είχε σκορ 69-69 με τη Μανρέσα και μετά νίκησε στην παράταση και τέλος στον αγώνα με την Μπέτις «χάλασε» την άμυνά της στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι το 152.5 ξεπεράστηκε με πάρα πολλές βολές στο τέλος. Η Σαραγόσα επίσης είναι αμυντική ομάδα απλά επειδή έχει παίκτες με ταλέντο μπορεί να κάνει μεγάλη επίδοση όταν βολέψει, όπως το 95-77 με τη Μούρθια. Ο ρυθμός της γηπεδούχου θα επικρατήσει, θα ακολουθήσει η Σαραγόσα επομένως η επιλογή είναι το Under 152.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της ημέρας. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο που έχει ετοιμάσει το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ, με τις αναλύσεις και τις στοιχηματικές εκτιμήσεις για τους αγώνες του Σαββάτου στη Σούπερλιγκ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos