Στοίχημα: Κερδίζει η Αθλέτικ Μπιλμπάο - Το παίρνει εύκολα η Βιτορούλ

19 Δεκεμβρίου 2016 13:19

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι.


Ολοκληρώνεται η δράση σε Πριμέρα Ντιβιζιόν και Πρέμιερ Λιγκ, θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση Μπιλμπάο – Θέλτα, όπως επίσης το παιχνίδι για το πρωτάθλημα Ρουμανίας ανάμεσα σε Βιτορούλ και Μποτοσάνι. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις για στοίχημα του Betarades.gr.

Άσσος στο «San Mames»

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Αθλέτικ Μπιλμπάο – Θέλτα, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.90. Αποδείχθηκε... λίγη στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» η Αθλέτικ Μπιλμπάο, που υπέστη ήττα με 1-0 από την Μπέτις. Το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έπεισε με την εικόνα του, κόντρα σε μια Μπέτις που ήθελε τη νίκη περισσότερο και τελικά κατάφερε να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Οι Βάσκοι έβαλαν έτσι τέλος στο αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχαν σε όλες τις διοργανώσεις (δυο νίκες, μια ισοπαλία), ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην 7η θέση και στο -5 από την πρώτη εξάδα. Η Μπιλμπάο προδίδεται στα τελευταία παιχνίδια της από την αμυντική της λειτουργία, έχει δεχθεί γκολ στις επτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, με το g/g να σημειώνεται στις πέντε εξ αυτών. "Όπλο" της το "Σαν Μαμές", οκτώ νίκες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Απ' την άλλη, η Θέλτα έκανε ό,τι μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο για να κρατήσει το μηδέν, όμως ο «αφηνιασμένος» Ιμπόρα στο δεύτερο ημίχρονο με χατ–τρικ, την υποχρέωσε σε βαριά ήττα (0-3). Μετά την πρόκριση στους «32» του Europa League και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, η Θέλτα εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και έβαλε έτσι τέλος στο αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις (τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες). Στη 13η θέση στο πρωτάθλημα και στο -7 από την πρώτη εξάδα, έχει χάσει πολύτιμο έδαφος και γνωρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Δεν γεμίζει το μάτι εκτός έδρας, είναι χαρακτηριστικό πως έχει σημειώσει μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (πέντε ήττες, τέσσερις ισοπαλίες). Λογική επιλογή ο άσσος της Μπιλμπάο.

Το παίρνει εύκολα η Βιτορούλ

Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση Βιτορούλ – Μποτοσάνι, όπου επιλέγουμε το χάντικαπ -1 της Βιτορούλ σε απόδοση 2.26 (Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Βιτορούλ με διαφορά δύο γκολ και πάνω. Αν κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Βιτορούλ, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γκεόργκε Χάτζι φιλοξενήθηκε από την Κονκόρντια, της οποίας και επικράτησε με 1-2. Με τη νίκη αυτή, η Βιτορούλ έφτασε τους 39 βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση, ούσα ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Στεάουα και με νίκη σήμερα, περνάει στην κορυφή. Παράλληλα, διαθέτει μια από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας, με 18 τέρματα παθητικό. Οκτώ νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ούσα αήττητη στα εννέα τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια. Απ' την άλλη, μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παρέμεινε για έκτο διαδοχικό παιχνίδι η Μποτοσάνι, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε αυτό το σερί της. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λέο Γκροζάβου φιλοξένησε την Ιάσι, από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 1-3. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι στο οποίο βρήκε δίχτυα, μετά από πέντε "άσφαιρα" ματς. Βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετράει 25 βαθμούς μετά από 20 αγωνιστικές. Σε δέκα εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μετράει τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά στις πέντε τελευταίες εξόδους. Θεωρούμε ότι η Βιτορούλ θα βγάλει εύκολα τον άσσο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos