Στοίχημα με Boxing Day: Τριάδα από την Αγγλία

26 Δεκεμβρίου 2016 15:35

Boxing Day με τριάδα προτάσεων σήμερα από το Betarades.gr! Η δράση στην Αγγλία συνεχίζεται σήμερα με αμείωτη ένταση και το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια, από Πρέμιερ Λιγκ, Τσάμπιονσιπ και Νάσιοναλ Λιγκ.


Από το... εορταστικό μενού δε λείπει, βέβαια, και ένα προγνωστικό για το μπάσκετ, από το ελληνικό πρωτάθλημα.

 

Μπέρνλι με κάλυψη

Ξεκινάμε τα προγνωστικά αγώνων με Πρέμιερ Λιγκ και το ματς Μπένλι – Μιντλεσμπρο, στο οποίο θα πάμε με το 1 DNB σε απόδοση 2.02 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Από δύο εκτός έδρας ήττες προέρχεται η Μπέρνλι, με 1-0 από τη Γουέστ Χαμ και με 2-1 από την Τότεναμ. Στο γήπεδό της, βέβαια, τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα για αυτή, καθώς έχει συνδυάσει με νίκες τα 3/4 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε εκεί. Η Μίντλεσμπρο, από την πλευρά της, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε μπροστά στο κοινό της τη Σουόνσι με 3-0, αλλά όταν απομακρύνεται από το Ρίβερσαϊντ τα πράγματα γίνονται δύσκολα για αυτή, μια και έχει πάρει μόλις ένα διπλό κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος. Η Μπέρνλι είναι μία ομάδα που ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της και θα τη στηρίξουμε.

Over στο Γουλβς - Μπρίστολ

Συνεχίζουμε με Τσάμπιονσιπ και τον αγώνα Γουλβς – Μπρίστολ Σίτι, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95. Σε καλό... φεγγάρι η Γουλβς, έχει υποστεί μία μόλις ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ενώ στα 3/4 επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 γκολ, σε συνδυασμό με το Goal / Goal. Η Μπρίστολ Σίτι, από την πλευρά της, προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, χάνοντας στα δυο από αυτά τα παιχνίδια με το ίδιο σκορ, 2-1 Περιμένουμε αρκετά τέρματα στη σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων, θα στηρίξουμε το Over!

Παίρνει αποτέλεσμα η Νορθ Φέριμπι

Τελευταία επιλογή από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το 1Χ σε απόδοση 1.85 στο παιχνίδι Νορθ Φέριμπι – Γιορκ. Ντέρμπι με φόντο την παραμονή, οι γηπεδούχοι είναι σε καλύτερη κατάσταση και ιδιαίτερα στο γήπεδό τους είναι αποτελεσματικοί τελευταία, όντας αήττητοι στους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες που έδωσαν εκεί, με απολογισμό μία ισοπαλία και δύο νίκες. Η Γιορκ έχει να κερδίσει σε επίπεδο πρωταθλήματος από τον... Σεπτέμβριο, αγνοεί τη νίκη εδώ και 17 ματς, φιγουράρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα πάρει κάτι καλό σήμερα!

Χαμηλό σκορ στη Ρόδο

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Κολοσσός Ρόδου – ΑΕΚ, στον οποίο θα πάμε με το Under 145.5 πόντους, σε απόδοση 1.90. Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση γίνεται σήμερα το απόγευμα στη Ρόδο ανάμεσα στον γηπεδούχο Κολοσσό του 6-5 με την φετινή ισχυρή ΑΕΚ του 9-2. Ο Κολοσσός κάνει εξαιρετική πορεία στη Stoiximan.gr Basket League αρκεί να αναφερθεί ότι μετά την πρεμιέρα, κατά την οποία ηττήθηκε άνετα εντός από τον ΑΓΟΡ, σε 10 ματς έχει έξι νίκες και οι ήττες ήταν άνετες από Παναθηναϊκό, Άρη, ΠΑΟΚ εκτός έδρας και πολύ δύσκολη στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό. Έχει παίξει λοιπόν τα τέσσερα από πέντε δυσκολότερα ματς εκτός έδρας και σήμερα υποδέχεται την ΑΕΚ στο πέμπτο δυσκολότερο ματς (όχι κατά σειρά δυναμικότητας) της κανονικής περιόδου για την ομάδα της Ρόδου. Το όπλο του Κολοσσού στις πρώτες 11 αγωνιστικές είναι προφανώς η άμυνά του αφού δέχεται μόλις 71 πόντους ανά αγώνα, επίδοση τρομερή για ομάδα τέτοιου επιπέδου, και απέναντί του σήμερα βρίσκεται μια άλλη εξαιρετική άμυνα, εκείνη της ΑΕΚ, δεύτερη της λίγκας με 64.7 πόντους ανά αγώνα. Δεν θα γίνει θεαματικό ματς, θα επικρατήσει ο αργός ρυθμός και οι σκληρές άμυνες επομένως η προτιμότερη επιλογή είναι το Under 145.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos